|
Příspěvky uživatele - 63.177
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Dendrobium - nová rostlinka, 16.8.2010 Dobrý večer, podle fotky máte Denrobium phalaenopsis, ten nemá žádnou dobu odpočinku, zalévejte a hnojte jak jste zvyklá.Jen přes zimu opatrně se zaléváním, zalít až substrát mírně vyschne, hnojte jednou za měsíc.To že mu zežloutly listy je normální... celý příspěvek > |  | Rhynchostylis a Catasetum, 6.10.2009 Dobrý den a děkuji vám za odpověd, Mám ji navázanou na špalíku vinné révy, ale zkusím ji dát do toho květináče, třeba mu tam bude líp.Máčím ob den, mezi tím i rosím kořeny, hnojím jen malinko každý týden.Mám jej na jižním okně spolu s vandami a... celý příspěvek > |  |
|  | Rhynchostylis a Catasetum, 1.10.2009 Vážený pane Jiří, poradíte prosím jak se starat o Trichoglotis brachyata.Pomalu začínají zasychat a scvrkávat listy.Máčím vždy ráno a k večeru, někde dělám chybu, jinak vím, že chce zacházení jako vandovité.Děkuju moc za vaši odpověd.Šárka |  | Hnojeni lidskymi výkaly ze separacni toalety, 12.8.2009 Dobrý večer, tohle téma snad nikdo nemůže myslet vážně, už jen ta představa, jak si asi pán pochutnává na takto, například přihnojené mrkvi a jiné zelenině je fakt otřesná.Nejlepší hnojení je od našich domácích přežvýkavců, víte čím je krmíte...... celý příspěvek > |  | Kompost z pilin, 12.8.2009 Dobrý den, používáme piliny ke stlaní ve stáji, takže s koblihama atd.je to nejlepší hnojivo na zahrádku jaké znám.Zelenině se daří výtečně.Bohužel nevím odkud jste, klidně bychom vám pěkně odleželý darovali za odvoz. |  | Letnění orchideje na terase?, 11.8.2009 Výborně, přeji hodně úspěchů at se daří! |  | Jaká je šance na přežití orchideje, 29.5.2009 Nezapomněla jste kouknout v jakém stavu jsou kořeny, nebo jste již přesadila? |  | Letnění orchideje na terase?, 29.5.2009 Klidně i Cattley, D.nobile, některé paphiopedila, ven chodí i Cambria, Vanda,Brassia, Oncidium sph. |  | Phragmipedium, 13.5.2009 Jo, jo to s váma souhlasím ohledně podmínek na pěstování-hnojení, klima atd.Zkusila jsem ho jen přimíchat do cattley a zatím dobré, uvidíme co bude dál.Je vlastně jedno jestli molitan, sphagnum nebo chipsy měly by zadržovat vodu poměrně stejně.Jen,... celý příspěvek > |  | Phragmipedium, 13.5.2009 Díky moc, tohle jsem se dočetla taky.Právě mě hodně mate, to, že rostou na skalách a těch balvanech, ty přece musí taky obsahovat taky určitě nějakou tu trochu vápence.Neustále vlhký substrát je určitě podmínka pro zdárné pěstování.Když bych dala... celý příspěvek > |  |
|  | Phragmipedium, 13.5.2009 Dobrý den, chci bych poprosit o radu, v jakém substrátu pěstovat Phragmi.longifolium?Hodně mám nastudováno, jen o substrátech nic.Nevím jestli přidat i sphagnum, když je hodně kyselé pro tyto rostliny, nebo raději nahradit molitanem?Moc děkuju Acery |  |
 |
|
|
|