|
Příspěvky uživatele - 231.33
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Pěstování lilku (baklažán), 26.3.2018 Děkuji, budou ve foliáku, tak zkusím bez opory :-) |  | Pěstování lilku (baklažán), 24.3.2018 Dobrý den, chystám se letos poprvé pěstovat lilek a nemůžu nikde najít, jestli je třeba přivazovat ke kolíku jako rajčata? Za rady děkuji. |  |
|  | Tymián - černé tečky, 3.7.2017  Prosím o radu, na spodní straně listů jsou miniaturní černé tečky - nevíte, co by to mohlo být? |  | Biologická ochrana rajčat proti plísni, 18.12.2016 Tak mockrát děkuji za radu, pane Prášku, příští rok ji určitě vyzkouším. Přeji Vám krásné předvánoční dny! |  | Biologická ochrana rajčat proti plísni, 17.12.2016 Také pěstuji stejně jako vy ve foliáku, letos odrůdu Tipo, Datlo a Stupické. Tipo nám nechutnalo, bylo takové supermarketové, chceme zkusit něco jiného, jak chutná Diana, prosím? |  | Dýně a spol. - hodnocení 2016, 15.10.2016 Dvě rostliny na kompostu, jedna na hromadě zeminy, která se vyvezla před stavbou RD - tato měla delší šlahouny, ale plody byly zhruba stejně rozvrženy, ale nezkoumala jsem, kolik jich bylo na které. Docela dost jsem zalévala, v létě i kopřivovou... celý příspěvek > |  | Dýně a spol. - hodnocení 2016, 15.10.2016 Moje Hokaida: nadm. výška cca 330 m, 3 rostliny, 30 dýní, šlahounů moc v délce až 8 m, foto bohužel nemám. Za mě letos velká spokojenost a už se těším na další sezónu. |  | Rozpínavá hokkaido, 21.7.2016 To by mi nevadilo, polévku máme nejradši |  | Rozpínavá hokkaido, 21.7.2016 Lze už teď konzumovat ne zcela zralé Hokaido? Už má oranžovou barvu. Děkuji |  | Jak poznat zralé Hokkaido?, 20.7.2016 Nehrozí nějaké zdravotní problémy, pokud se zkonzumuje nezralý plod? |  |
|  | Hokaido - z vlastních semen, 4.1.2016 Děkuji všem za příspěvky, moc mi pomohly v rozhodnutí, že si semena raději koupím, abych nebyla nemile překvapena. Na hokaido oceňuji především to, že je chutná a nemusí se při kuchyňské úpravě loupat, a pokud se ta moje zkřížila se sousedovými... celý příspěvek > |  | Hokaido - z vlastních semen, 3.1.2016 No právě, jak daleko je to poblíž? Soused má klasické dýně cca 20 - 30 m vzdušnou čarou. |  | Hokaido - z vlastních semen, 2.1.2016 Loni jsem poprvé vypěstovala dýně Hokaido z darovaných sazenic. Úroda byla pěkná, dýně vynikající. Mohu si vypěstovat letos svou sadbu ze semen těchto uskladněných dýní? Mám obavy, aby měla stejnou kvalitu jako kupovaná semena. |  | Nájezdy hryzců = pletivo neúčinné, 8.10.2015 Mohu se zeptat, jaké konkrétně plemeno kočky chováte? |  |
 |
|
|
|