|
Starjet AJ 92-16 nebo Husqvarna CTH164, 19.6.2014 Před výrobky od firmy Husqvarna bych se měl napozoru. Na sekačce s pojezdem byla jen cena od této firmy a mimo motoru snad všechny ostatní díly nekvalitní z Číny. |
 |
Reklamace semen, 18.6.2014 Rovněž mám velmi špatné zkušenosti z kvalitou zakoupených semen. Letos mně ani sousedovi vůbec nevyklíčily okurky hadovek Marta F1 a Saladin. Semena vysévám do vlhkého perlitu a dávám na mřížku chladničky. Nikdy jsem neměl problémy až v posledních... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Identifikace kaktusu, 14.9.2012 Jojo..píšou, že nemá rádo mokro a přímé světlo..To má a stejně vypadá, tak jak vypadá..No nevím, co děláme špatně.. Mana |
 |
Identifikace kaktusu, 13.9.2012  fotka kaktusu oprava |
 |
Identifikace kaktusu, 13.9.2012  Před deseti lety jsem si přivezla odštipek kaktusu z Chorvatska, roste krásně. Ráda bych však věděla o jaký druh se jedná, popřípadě jestli je kvetoucí, zatím nikdy nekvetl. Předem díky za odpověď. Mana |
 |
Zahradnictví Tomáš Petro, 16.5.2012 Ze 17 fuksíí mi přišlo 7 dobře zakořeněných a narostlých, zbytek (10ks) měřil s bídou 5cm a kořínky téměř žádné. Přitom jsem objednávala včas(začátek března) a zadala jsem si termín dodání duben(dodali 1.5. na upomínku), takže času bylo dost. ... celý příspěvek > |
 |
Potřebuji poradit: záhradní traktor, 8.5.2012 Zahradní traktor za 100000 je jen ukázka finanční sily budoucího majitele, porovnejte si to třeba z cenou velkého traktoru s mulcherem a jeho dalším možném využití, to je absolutní nepoměr a nebo si zjistěte kolik stojí od nějaké firmy mulčování Vaší... celý příspěvek > |
 |
Technika orby, 10.9.2011  Posílám fotky 30 let staré Terry, jak pěkně oře. |
 |
Zalepení nafukovacího límce na bazénu, 6.6.2011 Já mám jiný problém.Nemátes tím někdo zkušenost?neustale se nám v nafukovacím límci dělají nové a nové malé dírky.Jednu zalepím a druhý den to samé.Jeden bazen jsem takhle vyrejlamoval ale tento druhý už je po záruce a stejný problémMám dojem, že... celý příspěvek > |
 |