Příspěvky uživatele - 240.250

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Starjet AJ 92-16 nebo Husqvarna CTH164, 19.6.2014
Před výrobky od firmy Husqvarna bych se měl napozoru. Na sekačce s pojezdem byla jen cena od této firmy a mimo motoru snad všechny ostatní díly nekvalitní z Číny.
Reklamace semen, 18.6.2014
Rovněž mám velmi špatné zkušenosti z kvalitou zakoupených semen. Letos mně ani sousedovi vůbec nevyklíčily okurky hadovek Marta F1 a Saladin. Semena vysévám do vlhkého perlitu a dávám na mřížku chladničky. Nikdy jsem neměl problémy až v posledních... celý příspěvek >
Identifikace kaktusu, 14.9.2012
Jojo..píšou, že nemá rádo mokro a přímé světlo..To má a stejně vypadá, tak jak vypadá..No nevím, co děláme špatně.. Mana
Identifikace kaktusu, 13.9.2012 Obsahuje fotku
fotka kaktusu oprava
Identifikace kaktusu, 13.9.2012 Obsahuje fotku
Před deseti lety jsem si přivezla odštipek kaktusu z Chorvatska, roste krásně. Ráda bych však věděla o jaký druh se jedná, popřípadě jestli je kvetoucí, zatím nikdy nekvetl. Předem díky za odpověď. Mana
Zahradnictví Tomáš Petro, 16.5.2012
Ze 17 fuksíí mi přišlo 7 dobře zakořeněných a narostlých, zbytek (10ks) měřil s bídou 5cm a kořínky téměř žádné. Přitom jsem objednávala včas(začátek března) a zadala jsem si termín dodání duben(dodali 1.5. na upomínku), takže času bylo dost. ... celý příspěvek >
Potřebuji poradit: záhradní traktor, 8.5.2012
Zahradní traktor za 100000 je jen ukázka finanční sily budoucího majitele, porovnejte si to třeba z cenou velkého traktoru s mulcherem a jeho dalším možném využití, to je absolutní nepoměr a nebo si zjistěte kolik stojí od nějaké firmy mulčování Vaší... celý příspěvek >
Technika orby, 10.9.2011 Obsahuje fotku
Posílám fotky 30 let staré Terry, jak pěkně oře.
Zalepení nafukovacího límce na bazénu, 6.6.2011
Já mám jiný problém.Nemátes tím někdo zkušenost?neustale se nám v nafukovacím límci dělají nové a nové malé dírky.Jednu zalepím a druhý den to samé.Jeden bazen jsem takhle vyrejlamoval ale tento druhý už je po záruce a stejný problémMám dojem, že... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika