|
Příspěvky uživatele - 208.46
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Nátěr bazénu, 7.1.2012 Lepší je Konkor 500 z Paramo Pardubice. |  | Dětské pleny pod rajčata, 5.5.2010 A co takhle zkusit využít pemprsky použité?Letos mičurinuji a dala jsem je pod muškáty do truhlíků, je to pokus a tak uvidíme, co to udělá! |  |
|  | Lignohumát - plíseň, 5.5.2010 Také jsem podlehla a hned běžela koupit ten 'zázrak'-půl litr 147Kč od naší firmy.Mohu vřele doporučit, sazenice mam pěkné silné s bohatým kořenovým systémem.A také plevel je silnější s bohatými kořenyDoporučuji. |  | Motorový křovinořez Solo 109 B, 1.5.2009 Všude v shopech se chlubí dodáním do 48hodin... ale telefonicky jsem to neověřoval... toto mě nenapadlo. Díky za info. J.Z. |  | Motorový křovinořez Solo 109 B, 30.4.2009 Panu J.S. moc díky za příspěvek... a zároveň se ptám: To opravdu tento malý křoviňák nemáte nikdo doma..?..více zkušeností od více majitelů by udělalo jasnější obrázek... J.Z. |  | Motorový křovinořez Solo 109 B, 29.4.2009 Kamaráda jsem přesvědčil ať nekupuje Hechty, Grizzlye, Al-Ko a podobné příšery... zvolil tedy SOLO 109B. Co na to říláte..?..máte s ním někdo zkušenost..??? Co na to pan J.S.??? Stroj bude určen převážně pro dosekávání kolem plotu, stromů apod.kam se... celý příspěvek > |  | Katalpa trubačovitá, 9.6.2008 má velké bílé květy. jeho 20cm dlouhé liskty srdčitého tvaru se na podzim zbarví jasně žlutou barvou. Odpuzuje komáry a mouchy. je moc krasny |  | Motorová pila do 8000,-, 23.5.2008 V této cenové kategorii nečekejte zázraky... ale pokud vyberete Stihl, Husku, Dolmara, Solo a pod., chybu neuděláte. A pro občasné tábornické potřeby více než dostačující... Na toto téma tu najdete hromady příspěvků - čtěte a dozvíte se víc. Volte... celý příspěvek > |  | Horkovzdušná pistole, 23.5.2008 Máte naprostou pravdu - Leister je špice oboru... jinak Bosch není nic jiného než Steinel (jen v jiné krabici a o pár tisíc dražší). Bosch si nechává tento sortiment u Steinlu vyrábět - pouze plastový obal je jiný, po technické stránce ale téměř... celý příspěvek > |  | klematis v květináči, 4.5.2008 Díky moc, vůbec jsem netušila, že existuje tolik odrůd. Na Googlu jsem našla, že jsem se snad i trefila do té správné, mrazuvdorné, vhodné do nádob. :-) |  |
|  | klematis v květináči, 2.5.2008 Dobrý den, poradíte mi, prosím, jak zdárně pěstovat klematis v květináči. Mám v plánu jej dát k pergole, kam ovšem odpoledne dost praží slunce. Květináč je plastový se dvěma dny, prý mrazuvzdorný. Je třeba rostilu pak v zimě sestřihnout a přikrýt,... celý příspěvek > |  | blýskavka aneb Red Robin, 25.4.2008 Dobrý den, prosím o radu. Čeho se mám vyvarovat, aby mi Red Robin ve zdraví přežil léto a naopak zimu? Jaké jsou s ním vaše zkušenosti? Dnes jsem zakoupila v květináči cca metrovou rostlinu, komentář v zahradnictví byl poněkud vágní, asi jak pramenil... celý příspěvek > |  | vysoká canna, 29.3.2008 Nevíte, prosím, celý název Canny, která má červené květy a dosahuje výšky, podle mého odhadu, 2 m? Všude mají sazenice, ale jen težko z nich poznám, jaké výšky doroste. Předem díky za radu. |  | vlčí bob, 29.3.2008 Děkuji mockrát za rady. Přeji hezký den. |  | vlčí bob, 26.3.2008 Prosím poraďte, koupila jsem si vlčí bob. Plánuji ho dát na místo, kde bude vystavený přímému slunci a do půdy, která je, podle mého názoru, nekvalitní, jílovitopísčitá. Myslíte, že se uchytí? Kdy ho mám vysadit? Vyžaduje nějakou zvláštní... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|