|
Příspěvky uživatele - 7.95
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Orchidej stávkuje už rok, 15.2.2013 Dobrý den, mám také pár rostlin a kvetou dost ochotně, občas rosím, občas namáčím, a někdy hnojím, nic z toho dost pravidelně. Přesto kvetou až na jednu co se chystá kvést skoro po roce:-) Ale k vašemu problému.Má známá podporuje násadu květů tím, že... celý příspěvek > |  | Co je to za rostlinu a jak ji pěstovat?, 26.6.2012 Řekla bych nějaká bromelie.Přesný deuh nevím, ale vypadá to jako sazenice odlomená od koupené(holandské) kvetoucí rostliny. Jsem zvědavá na zkušenosti ostatních, ale já s nimi nemám štěstí, většinou stagnují a má trpělivost není taková abych se... celý příspěvek > |  |
|  | Co je to, prosím, za rostlinu?, 26.6.2012 Dobrý den, asi pozdě:-),ale pokud ještě žije, řeklabych hodně vytáhlá kalanchoe? V každém případě ostříhat, nechat tak sedm cm nad květináčem.Špičky napíchat do písku nabo perlitu a nebo můžete zkusit i zpátky do květináče, většinou rychle... celý příspěvek > |  | Neznámá rostlina - bezkvětá, 18.6.2012 Begonie ano, přesný název také nevím, při lepších světelných podmínkách bude mít větší listy ze spodu a řapíky mají jakési červené vousky:-) Kvete růžově. |  |
 |
|
|
|