Příspěvky uživatele - 166.205

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Orchidej stávkuje už rok, 15.2.2013
Děkuji za rady :) Kamínky předám babičce a snad se orchideje podaří zase načerpat sílu do života :)
Orchidej stávkuje už rok, 14.2.2013
Máme hnojivo na orchideje a bromélie... já používám úplně stejné. Podle návodu přes zimu hnojit 1x mesicne pres teplé období co dva týdny... Kořeny jsou světle zelené namačkané, jeden roste mimo květináč. Netuším, co už jí může chybět... Může vadit... celý příspěvek >
Orchidej stávkuje už rok, 14.2.2013
Dobrý den lidičky :)    Mám problém s babiččinou orchidejí Phaleonopsis... Koupily jsme jí minulý rok na Vánoce. Krásně kvetla, měla jeden výhon, no nádhera :) V lednu odkveta, babička jí ustřihla stonek (na tři očka) a od té doby... celý příspěvek >
Nestejnoměrné dozrávání rajčat, 5.8.2012 Obsahuje fotku
nestejnoměrné dozrávání rajčat
Nestejnoměrné dozrávání rajčat, 27.7.2012
U mně se jedná o odrůdu Pedro a zaráží mě to, že se porucha dříve neobjevovala. Teď se toho nemohu zbavit. Jak mám řešit nedostatek bóru, nebo draslíku? Já zatím přihnojuji doporučené dávky Kristalonem start nebo plod. Jinak děkuji Všem za uvedené... celý příspěvek >
Nestejnoměrné dozrávání rajčat, 22.7.2012
S tímto problémem se potýkám nejméně posledních 5 let. Rajčata pěstuji ve skleníku asi 20 let. Nikde jsem nenašel odpověď. Zkoušel jsem výměnu zeminy, přihnojování, zastínění skleníku, vše bez výsledku. Byl bych Vám vděčný, pokud jste již na problém... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika