|
Jaký je to druh palmy?, 31.8.2012  potrebujem poradit, ako sa volá táto palma-fotka je z chorvatska-dakujem, moj email je pumicka11@azet.sk |
 |
Datlovnik - pestovani ze semene, 6.9.2011 prosím vás viete mi poradit kde by som mohla kúpit semiacka datlovník kanársky? dakujem monikakom@zoznam.sk
|
 |
|
 |
Datlovnik - pestovani ze semene, 11.3.2011 dobrý den, viete mi poradit, už 3.krát som si kúpila semiačka datlovníka kanárskeho-a nič mi nevyrástlo, nedávala som ho ani na 24.hodín do vody iba som ho dala hned do kvetináča a za 3.mesiace mi nevyklíčilo-som z toho smutná-tak som ho vybrala zo... celý příspěvek > |
 |
Cykas co se mu stalo?, 3.2.2011  dobrý den, viete my poradit čo mám robit?mám 1.ročný cykas a stalo sa mu toto-začali mu žltnút listy a tak som sa dozvedela že ho mám dat niekde do tmavej miestnosti tak som ho dala na chodbu a rosím ho 2.x do týždna a nepolievam ho vobec a stalo sa... celý příspěvek > |
 |
Chorvatská palma, 6.1.2011 dobrý den-viete mi poradit ako si mám zasadit semiačko datlovník kanársky?velmi pekne dakujem |
 |
Jaký je to druh palmy?, 3.10.2010 dakujem pekne |
 |
Jaký je to druh palmy?, 1.10.2010  neviete prosím vás ako sa volajú palmy v chorvátsku?dakujem-pumicka11@azet.sk |
 |
Cykas co se mu stalo?, 2.8.2010 dobry den z dovolenky som si doniesla jadierka-semiačka cykasu-prosím vás ako si ich mám zasadit?dakujem |
 |