|
Příspěvky uživatele - 31.192
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Slimáci, 11.10.2011 U nás bylo letos slimáků nesrovnatelně méně oproti předešlým rokům. Takže za mě se splnila "předpověď" pana doktora Vysloužila, (a to jsem dnes při úklidu zahrady našla dva kousky) |  | Kvetla Vám letos hortenzie?, 8.10.2011 Olino, mám to stejně jako vy. Roky jsem se snažila pěstovat hortenzii velkolistou - přesazenou z těch krásných kvetoucích květináčů. Rostliny silné, kořenový system.. OK vše, až na to, že každoročně vymrzla a pokud vykvetla, tak koncem srpna dva... celý příspěvek > |  |
|  | Hosta, 4.10.2011 na zimu ji ostříham |  | Nádoby s trvalkami, které nezmrznou, 28.9.2011 ve městě na balkoně mezi činžáky mám už roky stříhaný smrk pichlavý (prostě nálet z lesa), kdybych ho tak v květináči nechala na venkově na zahradě, tak zmrzne. Záleží prostě jak je místo chráněno |  | Hnednuti a opadavani listu rododendronu - co s tim?, 25.9.2011 Lído, některé skutečně obrazí od spodu, zdá se mi, že ty obyčejné bílé nejrannější... Vidíte to také tak? |  | Listnáč s ostře pilovitými protáhlými okraji, 25.9.2011 to je zas detektivka..to jsem zvědavá, jak to dopadne |  | Listnáč s ostře pilovitými protáhlými okraji, 25.9.2011 pane Josefe, vy nás zase zkoušíte..:) |  | Hnednuti a opadavani listu rododendronu - co s tim?, 25.9.2011 A to je nějaký pokojový rhododendron, že ho máte v květináči? Pokud ne, tak po zakoupení nutno přesadit do rašeliny smíchané s kompostem, hnojit před květem (brzy najaře) a po odkvětu, když nasazuje další poupata na příští rok. Během sezony ještě... celý příspěvek > |  | Pivoňky, 2.9.2011  Dřevitou pohnojím na jaře kompostem a cereritem, další kompost ještě tak jednou dvakrát v létě, hlavně po odkvětu, mám hodně vysychavou půdu. Před květem kristalon na květ. Občas zaliju. Nestříhám, na zimu nijak nechráním, jen kompost.Obrázek je... celý příspěvek > |  | Přísavník pětiprstý (psí víno) - stříhání, 5.8.2011 můžete ho každý druhý, třetí rok ostříhat na hlavu, až k zemi, odkud vyrůstá. Šlahouny z plotu servat a zase čekat jak poroste a plot se bude měnit navíc, po každém ostřihání zesílí. |  |
|  | Pochlubte se svojí zahrádkou, 29.7.2011  moje denivky.. |  | Magnolie - mraz, 28.7.2011 Přesně tak, magnolie letos omrzly, ale teď už jsou dávno OK. Ta vaše to má horší v tom, že byla letos zasazena, o to víc musí bojovat. Ještě je čas, vzpamatuje se |  | Co s touto broskvoní?, 28.7.2011 Uf, tak já to zkusím, tuto broskev budu mít jako učební material. Uvidím, jak zvládnu řez, péči a jarní řez. Jinak se to prostě nenaučím.
Pánové děkuji za komentáře, bála jsem se, že na mě budete tvrdší. Máte se mnou trpělivost, moc si toho... celý příspěvek > |  | Co s touto broskvoní?, 27.7.2011 no no no, zas taková sranda to není, stačilo by |  | Co s touto broskvoní?, 27.7.2011  Josefe, vrrr! |  |
 |
|
|
|