|
Příspěvky uživatele - 248.95
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Vyber stromkov, 30.9.2014 Podnože M9 a M26 bych nevolila, protože rostou opravdu slabě, koření mělce, stromky potřebují udržovat kolem zem bez porostu. Volila bych spíš M106 a M7, na kterých lze pěstovat zákrsky a čtvrtkmeny také a lépe koření. Ale uvidíte, co poradí... celý příspěvek > |  | Stará švestka - jaká je to odrůda?, 30.9.2014  Přečtěte si tady o Hanitě, ta mi chutná moc, má aroma... Lída |  |
|  | Gladioly, 30.9.2014 Stando, že jste to nenapsal dřív! Tahala jsem je asi před třemi dny :-(((! K té mrazuvzdornosti - divila jsem se, že tam, kde jsem měla asi před třemi lety gladioly a opadal mi tam nějaký brut, rostou malé... Tak už se tedy nedivím, asi jich... celý příspěvek > |  | Rajka nebo Florina, 30.9.2014 Florinu neznám, Rajka je vynikající. Lída |  | Kdy a jak rozsadit levanduli?, 29.9.2014 Chce to polodřevité řízky (ne jen zelenou část, ale i kousek pod ní), po výsadbě zem přimáčknout a zalít. Lída |  | Rododendron žloutne, 29.9.2014 Spodní listy normálně žloutnou a opadávají, větvičky bývají odspodu holé. Lída |  | Maliny nasadily plody, 29.9.2014 Asi to nemáte jednou plodící, ale remontantní odrůdu. Ty plodí na jednoletých výhonech od září do zámrazu a pokud pak ustřihnete odplozené konce, plodí na těchto výhonech na postranních větvičkách znovu příští rok v červenci. Pak výhony zachnou,... celý příspěvek > |  | Popel z uhlí do zahrádky, 28.9.2014 Z uhlí do zahrady NE! Jen ze dřeva. Lída |  | Obnovit zasypanou studnu?, 27.9.2014 No asi bych raději byla barbar, než být zasypaná ve studni... Je to moc velké riziko, když se ani studnaři do toho nechtěli pustit. Lída |  | Obnovit zasypanou studnu?, 27.9.2014 Však já to tak také myslela - dozasypat do přijatelné hloubky a jako jezírko používat vršek - mohl by to být i docela zajímavý prvek... Lída |  |
|  | Co chybí mé andulce?, 27.9.2014 To máte kluka ;-))
Měla jsem také takového Pepíka, ale holku k sobě nechtěl, byl by ji zabil, nepomohlo ani dát ji na čas do vedlejší klece. Lída |  | Ostružiny, 27.9.2014 Řekněte kamarádce, ať špičku (neustřiženého) nového výhonu přichytí nějakým háčkem k zemi, do příštího podzimu zakoření a vyžene prut, pak vám ji může odkopnout. Je to nejjednodušší. Množila jsem tak sobě i kamarádkám. ... celý příspěvek > |  | Obnovit zasypanou studnu?, 27.9.2014 Měla bych obavy, aby to někoho nezasypalo... Udělejte si z toho kruhovou nádrž jako mini jezírko, pohled na vodní hladinu by byl obnovený a bylo by to bez rizika... Lída |  | Jaké internetové školky?, 26.9.2014 Doporučuji Strážnici, kvalitní a dobře zabalené silné stromky. Spokojená jsem byla i se stromky ze školky p.Šťastného. Uváděný "prodej stromků" jsem ještě nevyzkoušela, neměli požadované na středně vzrůstné podnoži. Lída
|  | Určení neznámých rostlin?, 26.9.2014 1,2 třešeň, 3 hloh, 4 rododendron - asi nějaký menší botanický druh, 5 rododendron - asi velkokvětý, 6 mahonie - potud souhlasím, 7 mi ale na svídu nepřipadá, připomíná mi to spíš... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|