|
Tip na kvetoucí pokojovou rostlinku do malého (Ø 6cm) květináčku, 7.6.2017 V tak malém mám Echeverii.Je to tedy přesněji okrasný keramický obal a roste pouze ve vodě.Zrovna se chystá kvést.Olina |
 |
Co je to za výrustek na palmě?, 17.5.2017 To bude květ.Když povyroste, tak květy jsou takové malé žlutavé kuličky, které když opadají nadělají pěkný nepořádek.Nám takhle kvete chamaedorea každý rok již pěkných pár let.Olina |
 |
|
 |
Kvetení, 14.5.2017 Zajímalo by mne, jestli tento druh voskovky také tak silně voní.Děkuji Olina |
 |
Co to je za rostlinku?, 2.5.2017 Doplním česky je to Tlustice.Olina |
 |
Kalanchoe - pěstování, 3.4.2017 Nevím jaký druh máte.Nejspíš tu kvetoucí co se prodává v květince.Pokud je to ona, tak já bych ji ořezala a nechala zakořenit ve vodě(zakoření v ní spolehlivě).Potom bych jí zasadila do květináčů a měla nové pěkné rostliny.Olina |
 |
Velká rostlina/strom vhodná celoročně do bytu, 20.3.2017 Draceny, juky.Olina |
 |
Je to parožnatka?, 15.10.2016 Já bych řekla, že to je nějaké asplenium.Olina |
 |
Kvetení ananasovníku, 2.10.2016 Tepla i světla má dostatek.Ten acetylén je problém.Máme ho v ložnici.Olina |
 |
Kvetení ananasovníku, 1.10.2016 Jak přinutit kvést asi 4 roky starý ananasovník vypěstovaný z vrcholku kupovaného.Olina |
 |
Zachrana pri castecnem uhniti, 24.9.2016 Osobně bych to uřízla kousíček nad tím co je už shnilé.Nechala zaschnout tak 1 den a pak strčila do písku.Ale počkejte, třeba Vám poradí něco lepšího.Olina |
 |
|
 |
Klívie: Žlutohnědé fleky na listech, 23.9.2016 Myslím, že ji nesvědčí to teplo.My je máme na chadné chodbě, občas zaleju a mají se k světu.Olina |
 |
Banánovník netvoří kmínek, 12.9.2016 Listy banánovníku se rozevírají jako z trychtýře.Má světlo? Ten náš už pomalu přechází do klidu a přes zimu mu listy moc neporostou.Olina |
 |
Co je to za rostlinu?, 8.9.2016 A co cissus-žumen? Olina |
 |
Kalanchoe, 7.9.2016 Nám kvetla i ve vodě.Mohlo by to být třeba i světlem.Olina |
 |
Pomoc s určením sukulentů, 31.8.2016 Tradescantia sillamontana, česky voděnka, blázen,poděnka.Olina |
 |