Příspěvky uživatele - 51.254

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Žloutnou listy draceny, 3.4.2015
Dámy, když listy draceny začnou žloutnout a opadávat, příčinou je průvan. Draceny jsou na něj velmi náchylné stejně jako i skoro všechny pokojové květiny. Je nesmysl co tady uvádíte ohledně toho, že listy opadávají, protože kytka roste. nejvíce listy... celý příspěvek >
Datlovník - usychání listů, 30.6.2014 Obsahuje fotku
Dobrý den,  před necelými dvěma lety jsem dostala datlovník (Phoenix Roebel). Zhruba po roce mu začaly osychat konce listů a potom i celé listy. Letos na jaře jsem ho přesadila do většího květináče a přidala hnojivo na zelené rostliny, ale... celý příspěvek >
Čištění řetězu od smůly apod, 6.4.2014
TAk retez jsem mel namocen 2 dny v benzinu s olejem a pote jsem jej vyndal, povesil na hrebik a mosaznym kartacem sundal veskere napeky co na retezu byly, takze v pohode. Pilu jsem komplet procistil a promazal listu a zatim to maze, uvidim jak to... celý příspěvek >
Čištění řetězu od smůly apod, 5.4.2014
Diky za info. Uz jsem zkusil M6 naredit jeste troskou nafty, aby byl ridci. Vycistil jsem pilu a mazaci drazka funguje v pohode. Vycistil jsem poradne i listu, tak uvidim jak to pujde pri dalsim rezani, ale pripada mi, ze po chvili rezani se bud ucpe... celý příspěvek >
Čištění řetězu od smůly apod, 5.4.2014
Diky za vsechny tipy  Co se tyka mazani retezu, tak maze malo, vim o tom, ale nevim co s tim. Mam HQ 435e a tam se neda nastavit prutok. Puvodne jsem tam mel eko olej, ale nemazalo to, tak jsem tam dal motorovej olej a naredil s eko olejem a... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika