Příspěvky uživatele - 64.115

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Neznámá rostlina, 22.9.2012
calathea rufibarba
Co je to za pokojovku?, 15.8.2012
Dobrý den, je to plectranthus, řečený molice. Kvete bílými drobnými kvítky většínou na konci zimy. Je to nenáročná rostlina, je dobré ji zastřihovat. Potřebuje hodně vody a může se občas rosit. Ať pěkně roste. Lída
Pomoc pri urceni izbovej rastliny (pokojovka bez mena), 5.8.2012 Obsahuje fotku
Dobrý den, je to pepřinec, konkrétně peperomia pereskiaefolia (někdy pereskiifolia). Mám ho doma taky. Kvete takovými tyčinkovitými zelenými květy. Je to nenáročný pepřinec. Zalévat mírně, nerosit, polostín. Ať pěkně roste. Lída
Prosím o pomoc s identifikací, 16.7.2012
Co už vím... 2 -  je druh pryšce Euphorbia tirucalli, 5 - je nějaká agave, ale nevim jaky druh, 6 je možná difenbachie, ale roste něak do výšky, tak nevim a 7 - jsem si myslela, že je "domácí štěstí", je tomu opravdu tak?
Prosím o pomoc s identifikací, 16.7.2012 Obsahuje fotku
Mám několik nových přírůstků do mé sbírky pokojovek a s některými si nevím rady s identifikací. Prosím tedy o pomoc. Děkuji za všechny rady. L.
Prosím o název pokojovky, 1.12.2011
Děkuji, Josefe, to bude určitě ona. 
Prosím o název pokojovky, 29.11.2011
díky :)
Prosím o název pokojovky, 29.11.2011 Obsahuje fotku
Děkuji za návrhy, nejsem si ale uplne jistá, že se jedná o stejnou rostlinu. Připojuji proto ještě fotky stejné rostliny akorát již odrostlejší. Jsou tam vidět trochu i odkvetlé květy. Myslíte, že i takto se jedná o zminovanou podenku? Díky za rady.... celý příspěvek >
Prosím o název pokojovky, 27.11.2011 Obsahuje fotku
Dobrý den, přinesla jsem si domů tuhle pokojovku, nechala zakořenit a zasadila. Chybí mi už jen název:)  Nevíte někdo prosím, co je to zač? Děkuji. L.
Prosím o radu - co je to za rostliny?, 22.10.2011
Dobrý večer,  ta fialová kytička je oxalis purpurata neboli šťavel purpurový. Přes léto, když mu dopřejete hodně sluníčka, krásně kvete růžovými květy. S ostatními nemám zkušenosti, tak neporadím. L.
Prosím o název rostliny, 25.9.2011
Dobrý den, taky bych se přiklonila ke Calathea, možná rufibarba, ale ta má fialové listy, hlavně zespodu a chlupaté. Možná jiný druh Calathea, je jich hodně. L.
Co je to za rostlinu?, 25.9.2011
Dobrý den, domnívám se, že je to syngonium - mám ji doma v celozelené variantě, jako máte vy, i v žíhané jako mají na obrázku tady . L.
Nevíte jméno rostlinky?, 31.8.2011
pryšec tygrovaný, n. taky běložilný
Co je to za kytku prosíím?, 27.7.2011
Dobrý večer, je to pryšec tygrovaný (někdy taky běložilný), byla tu o něm řeč už několikrát takže více info naleznete jednoduše. L.
Název rostliny a choroba?, 26.7.2011
Dobrý večer, správný název rostliny je aglaonema commutatum, neboli spící panna. Mám ji také doma. L.
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika