Příspěvky uživatele - 31.190

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Světlušky 2011, 13.7.2011
Děkuji za Váš příspěvek. A gratuluji k Vašemu včerejšímu pozorování alespoň těch tří světlušek. Já - jak jsem psal - včera ani světýlko. Dnes, ať koukám jak koukám do mírně deštivého, ale teplého soumraku, tak nikde nic. Jenom ta larva vzadu na... celý příspěvek >
Jak pěstovat tuto kytku, 13.7.2011
Pryšec běložilný - Euphorbia leuconeura. Víckrát tu už o něm byla řeč - zkuste zapátrat v archívu - vyhledávání. Zdá se mi, že ten Váš má moc velký květináč a trochu bych to tipl na přebytek vláhy a možná méně propustnou zem, netvrdím to však s... celý příspěvek >
Poznáte tuto rostlinu, 13.7.2011
Souhlasím s Hančou. Klejicha hedvábná - klejicha syrská - vatočník - Asclepias syriaca. (V archívu najdete i více informací.) Josef.
Na co se to používalo?, 13.7.2011
Sice netuším, oč se jedná, ale dodejte ještě velikost - celkovou délku, délku a šířku vidlice, masívnost provedení (z jak tlustého železa to je), průměr otvoru (tuleje) pro násadu? Josef.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika