|
Příspěvky uživatele - 29.163
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Palma - zna nekdo jeji nazev?, 30.11.2009  Dobry den,
pred dvema roky jsem dostala malou palmicku. Dnes mi prekvapive vykvetla. Zna nekdo jeji jmeno? Predem moc diky. |  | Trojpuk nezny, 8.7.2008 Dobry den,
letos v dubnu jsem vysadila trojpuk nezny na zivy plot a krom dvou kvetu mi zatim vubec nekvete... v cem muze byt problem? Predem diky za rady... |  |
|  | Nizky kvetouci listnaty zivy plot, 7.4.2008 Dobry den, chtela bych vas pozadat o radu. Jsem zacatecnik, prave jsem zasadila zivy plot z mochny, tavolniku, zlateho deste, svraskale ruze a trojpuku. Vsechno jsou to kultivary nizke s max vyskou asi 1m. nevim ale jak moc hnojit, kdy strihat, jak... celý příspěvek > |  | Ibišek syrský - jak na něj?, 27.8.2007 Dobry den, rada bych si Ibisek venkovni rozmnozila. Mam kerik rok stary. Muzete poradit jak? A kdy? Dekuju. |  | Lilie..., 27.8.2007 Poradte mi prosim, kdy sazet Lilie? Dekuji, nedari se jim vubec vzchazet. |  |
|
|
|