|
Příspěvky uživatele - 86.212
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Africká fialka, 1.9.2013  Zdravím, chtěla bych se zeptat, jaký je toto druh africké fialky? mám doma 3 a tuhle jsem si koupila nedávno, ale ty ostatní maj tmavší listy a zespoda jsou červené. díky
|  | Tlustice, 28.8.2013  Mně taky tlustice vůbec nekvete a souhlasím, že jsem taky vůbec nevěděla, že to umí.. tuhle mám už hooodně dlouho a vůbec nepotřebuje zalévat, tak to ani nedělám :D je pořád stejná |  |
|  | Ibišek - zastřihnutí, 27.8.2013  mám tento ibišek, ale nelíbí se mi jeho tvar, spíše bych byla radši kdyby byl menší a rozvětvenější, můžu ho ještě v tomto období zastřihnout, myslela jsem, že bych ho zastřihla zeshora a pak dole, jak má ty 2 větývky tak ty taky o půlku? co myslíte,... celý příspěvek > |  | Mšice? To asi ne, ale co je to?, 10.7.2013 no já se jen ze zvědavosti ptám o jakého škůdce se jedná? nemám zájem rostlinu zachraňovat jedná se pouze o afrikány, kterých mám v květináčku malinko a semínek mám dost, takže rostlinku vyhodím ;) jen chci vědět o co jde, kdybych se s tím někdy to... celý příspěvek > |  | Mšice? To asi ne, ale co je to?, 10.7.2013  Zdravím, objevila jsem na afrikánech takové to pavučinky a v nich broučky, zkusila jsem to zlikvidost postřikem na mšice, ale nepomohlo to. Hlavně si myslím, že mšice to nejsou, že ty pavučinky nedělaj pokud vím. Máte s tímhle někdo zkušenost, jestli... celý příspěvek > |  | Neznámá rostlina, 14.4.2013  Jak se jmenuje tato rostlina? |  | Africká fialka, 14.4.2013 je to tím, že se na listy leje voda |  | Název rostliny a péče, 13.3.2013 ale jakej druh?? |  | Název rostliny a péče o ni, 12.3.2013  Ano máte pravdu, vypadá to na Guzmanii, jen mě překvapuje, že listy ani květ nikdy nebyly rozvité, jak to vidím všude na obrázcích... A odnož už se tam nějakou dobu vytváří (ale asi je ještě malá na přesazení?): viz foto |  | Název rostliny a péče o ni, 11.3.2013 No vypadá to dost podobně.. bromélie to nejspíš bude, jen nevím jaká |  |
|  | Název rostliny a péče o ni, 11.3.2013  Ahoj, chtěla bych se zeptat, zda víte, jak se jmenuje tahle rostlina? Hlavně se jí moc nedaří a tak bych se zároveň chtěla zeptat, jak se o ni starat? díky za cenné rady :) |  | Název rostliny a péče, 11.3.2013  Ahoj, chtěla bych se zeptat, zda víte, jak se jmenuje tahle rostlina? Hlavně se jí moc nedaří a tak bych se zároveň chtěla zeptat, jak se o ni starat? díky za cenné rady :) |  | Jak často zalévat?, 26.1.2013 v pokoji mám kolem 20°C... o uhnívání vím, ta co jsem měla, tak jí začaly měknout listy a hodně už jsem jich ostříhala a teď si myslim, že už jí nezachráním.. koupila jsem si novou a chci aby se jí dařilo |  | Jak často zalévat?, 26.1.2013 Ahoj, chci se zeptat, jak často mám zalévat africkou fialku? myslela jsem tak 2 krát za týden, přítel říkal, že zalévá obden.. díky za rady |  | Africká fialka, 20.1.2013 tak fialce pořád měknou listy, už jsem jich hodně odstranila a zbyly jen ty malinké (srdíčko)... moc ji teď nezalévám, protože si myslím, že zemina je mokrá dost.. ale zlepšení nevidim... co s tím dál? |  |
 |
|
|
|