|
Příspěvky uživatele - 12.42
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Název keře?, 9.9.2013 Moc děkuji |  | Název keře?, 9.9.2013  Dobrý den,
zajímalo mě jméno keře na fotografii. Kvete v červenci a je na něm mnoho včel. Moc děkuji :) |  |
|  | Africká fialka, 16.4.2013 Jo to asi máte pravdu, to je možný, občas fialky rosím, četla jsem totiž někde, že jim to prospívá. Myslíte si, že některé odrůdy na to mohou být náchylnější (objevuje se to jen na jedné)? |  | Africká fialka, 10.4.2013 Fialky nehnojím. Sluncem by to mohlo být, ale nechápu proč se to neprojeví na ostatních fialkách. |  | Africká fialka, 10.4.2013  Hezký den,
máte někdo zkušenost s tímto onemocnění fialky nebo co to je? Objevuje se na jedné fialce a na fialkách z ní rozmnožených (listem). Jednou jsem otrhala všechny poškozené listy (viz foto) a na nových se to zas objevilo.
Děkuji za... celý příspěvek > |  | Je už pozdě na stříhání ibišku?, 2.4.2013 Objevila jsem další poupě, teď nevím jestli ostříhat, protože opět odpadne nebo jestli ho nechat. |  | Je už pozdě na stříhání ibišku?, 29.3.2013 Tak to poupě dnes odpadlo, čím to je? Má na to vliv, že ibišek nebyl ostříhaný? |  | Krvokvět, 19.3.2013  Dobrý den,
je rostlina na fotografii krvokvět? Doma ji mám už dva roky, zabavila jsem ji mámě (s úspěchem pěstuje jen tchýnin jazyk), od té doby vyrostl pouze jeden nový list. Zkoušela jsem měnit stanoviště - polostín za téměř přímé slunce, ale... celý příspěvek > |  | Je už pozdě na stříhání ibišku?, 17.3.2013 Děkuji za rady . Dnes jsem na vrcholu objevila malé poupě, takže ho ostřihám až odkvete. |  | Crassula ovata monstrosa řez, 13.3.2013 Dobrý den, loni jsem si pořídila tlustici (Crassula ovata monstrosa), teď bych ji chtěla přesadit, oddělit jeden výhon a nechat ho zakořenit. Poraďte mi prosím jak na to. Mám po řezu na ránu použít štěpařský vosk? Zakoření ve vodě? Mohu použít... celý příspěvek > |  |
|  | Je už pozdě na stříhání ibišku?, 13.3.2013  Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli je už teď v půlce března pozdě na ostříhání ibišku. Ibišek je rok starý a je z něj,,koště".
Děkuji za odpověď a přeju hezký den. |  | Název rostliny a péče, 13.3.2013 Já si myslim že je to bromélie |  | Nemocné orchideje, 1.1.2013  Dobrý den,
potřebovala bych poradit co je s mými orchidejemi. Nejdříve se na listech objeví jakoby červený poprašek, pak listy zčernají a upadnout. Viz. foto.
Děkuji za každou radu
S. |  | Název rostliny?, 14.10.2012  Dobrý den,
prosím jak se jmenuje tato rostlina? Budu ráda, když mi poradíte jak podpořit bohatší růst této rostliny.
Děkuji |  | Livingstonia, 16.9.2012 Dobrý den,
moc Vám děkuji za radu. Zakoupila jsem ji před rokem v jednom supermarketu, v květináči jsou dvě rostliny, v poslední době jsou nové listy hodně světlé, hnojím 1x za 14 dní hnojivem pro palmy, proto si myslím že by přesazení... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|