|
Příspěvky uživatele - 70.237
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Uvadající pnoucí růže, 17.6.2012 Já si myslím, že je to fialová skvrnitost růží.
Josef. |  | Kdo určí názvy rostlin?, 17.6.2012 Spíše než na rozrazil viržinský to tipuji na nějakou odrůdu rozrazilu klasnatého, (případně ještě rozrazilu dlouholistého). Rozrazil viržinský (Pseudolysimachion virginicum) vypadá vyšší a má více klasů na lodyze.
Josef. |  |
|  | Kdo určí názvy rostlin?, 17.6.2012 Tak to jsem zvědav, kdo naši při rozsoudí.
Josef. |  | Škůdci na vrbě, 17.6.2012 Druhá larva je opravdu přistižena při činu, to jí nikdo neodpáře.
Larvy jsou sice podobné, ale ne úplně stejné. Jak jsem hledal, na druhém obrázku by mohla být larva nějaké mandelinky, třeba mandelinky dvacetitečné.
Josef. |  | Trochu poučená, ale přesto ještě prosím, 17.6.2012 Stromy - pivoňky :-)))
Josef. |  | Kdo určí názvy rostlin?, 17.6.2012 Jsem stejného názoru: rozrazil je bílý, šalvěj fialová.
Josef. |  | Škůdci na vrbě, 17.6.2012 Je to larva nějakého slunéčka, ta Vám neškodí.
Josef. |  | Neznámá rostlinka, 17.6.2012 Ono je begónií okolo tisíce druhů (+ odrůdy...).
Zrovna včera jsem obrázek hodně podobné begónie (ale jméno, které tam bylo uvedeno, si nepamatuji) viděl v brožurce o pěstování sukulentů na výstavě kaktusů v Plzni. Výstava je - jako každoročně -... celý příspěvek > |  | Žír na listech růže, 17.6.2012 Vždyť mne to neobtěžuje. Kdyby mne to nebavilo (a obtěžovalo), tak sem nechodím.
Vyhledávání na fóru: napoprvé se mi to také nepovedlo; až když jsem zadal do rámečku vyhledávání slovo "čalounici", pak to našlo tu správnou diskusi (není dlouhá),... celý příspěvek > |  | Komposter, 17.6.2012 Vnitřek kompostéru - stěny - vždy vyložím (černým) igelitem (již dříve použitým, třeba i částečně děravým a potrhaným...), případně bych použil tkanou mulčovací textilii.
Josef. |  |
|  |
 |
|
|
|