|
Rozkvetlý Krvokvět, 22.5.2010 Jak se ti to Flam daří takhle vypěstovat. Mě ne a ne vykvést. |
 |
Rozkvetlý Krvokvět, 22.5.2010 opravdu nádhera. Já ho mám již několik let, možná 4 a ještě nekvetl. |
 |
|
 |
Přežije?, 30.5.2009 Jsou to sibiřské kosatce, chtějí vlhko. Je možné je zasadit do kontejneru a vložit do jezírka. Krásnou ukázku pěstování jsem viděla v zahradnictví ve Stříteži u Volyně. Já mám i žluté a jsou ještě krásnější
Jarka |
 |
Ibišek - pěstování do korunky, 30.5.2009  Tvaruji korunku na jaře, ostříhám vše, co nechci a potom krásně vykvete, posílám vám foto na ukázku, jak se mi daří. |
 |
Neznámá rostlina, 30.5.2009 Bobkovišeň v žádném případě. Jedná se opravdu Euonymus japonicus, na zimu dát do chladu, venku zmrzne. |
 |
Co je to za rostlinku?, 30.5.2009 Přesně tak, jsou to bohyšky - Funkie, ale lze pěstovat i na slunci, mám vyzkoušené. Ale lépe je mít je pod stromem, aspoň je nepoškodí kroupy, jako se to stalo mně tento týden. Jsou ale moc krásné listem, květ je zajímavý jen u některých druhů. Až mi... celý příspěvek > |
 |
Noční květ, 30.5.2009 Vskutku se jedná o Pupalku, vysemení se všude možně a kvete až druhým rokem. Ale je to krásná rostlinka. |
 |
Neznáte název této trvalky?, 30.5.2009 Je to opravdu Kniphofia neboli mnohokvět. Ať se vám daří |
 |
Neznámá trvalka, 25.5.2009  Poradí mi někdo, jak se jmenuje tato krásná trvalka? Nikde jsem ji zatím neviděla, ale kamarádka má sazenici a květ již rozkvetlý. |
 |
Pochlubte se svými balkonovými kytičkami, 1.10.2008 Ta protěž je opravdu nádherná, ta se ti "Flam" opravdu povedla. |
 |
|
 |
Pochlubte se svými balkonovými kytičkami, 24.9.2008  tak přidávám foto |
 |
Pochlubte se svými balkonovými kytičkami, 24.9.2008 Hezké květiny, to se vám povedlo Flam. Taky ještě něco na ukázku přidávám. |
 |
Pochlubte se svými balkonovými kytičkami, 24.9.2008 Paní Dano, tak to je opravdu nádhera, pokoušela jsem se o pěstování durmanů také, ale bohužel se nedařilo. Tak ať se vám daří stále pěstovat tak krásné květiny. Jarka |
 |
Pochlubte se svými balkonovými kytičkami, 24.9.2008  Ta fuchsie je opravdu krásná. Jsou to moje nejoblíbenější květiny. Na zimu je všechny schovám do kotelny a v létě se mi odmění mnoha květy. Tak připojuji nějaké foto |
 |
neznámá trvalka, 13.9.2008 Moc vám děkuji, to je přesně ta neznámá květina. Vaše úsilí je obdivuhodné. Zdraví Jarka |
 |