|
Příspěvky uživatele - 120.236
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Okousané jabloně, 1.3.2010 Moc děkuji, opět jste mi pomohl, ujasnila jsem si, že člověk v sobě má dogmata, která je třeba logicky a zdravým rozumem odbourávat. Děkuji |  | Okousané jabloně, 1.3.2010 Moc děkuji za reakci pane Vysloužile. Stromy jsou staré desítky let zanedbané, mají místy červenou kůru a opravdu ani nejsou dobré. Navíc je blízko železniční trať a silnice, tak snad i proto nás plody nelákají
Do kompostu jich dám pár,... celý příspěvek > |  |
|  | Okousané jabloně, 1.3.2010 Dobrý den, pánové, mám trochu zvláštní a možná provokativní dotaz. Každoročné řeším v létě a na podzim likvidací jablek ze starých jabloní. Stromy nechci vykácet, zvuková i optická clona, ale plody jsou stejně jak stromy nemocném a nekvalitní a pro... celý příspěvek > |  | Co dělat, aby staré jabloně neplodily, 28.2.2010 Mám jeden takový možná kacířský dotaz. na zahradě mám několik starých jabloní, kterých se nechci zbavit, mám je ráda jao stromy, hlukovou barieru i optickou clonu. Jejich jablka, ale každoročně celá léto shrabáváme a snažíme se jich zbavit, Není... celý příspěvek > |  | Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 28.2.2010 Benešovsko, dnes jsem po konečně odtávajícím sněhu našla dva polámané rhododendrony, jeden z nich yakushimanum, druhý ten "obyčejný" bílý snad catawbiense, ten zase obroste. Ale toho yakushimanum je mi líto. Jsou několik let staré, ale... celý příspěvek > |  | Diksonie, 9.1.2010 aha, tak to je dobrá informace, to mě nenapadlo..děkuji |  | Rhipsalis cereuscula, 22.10.2009 prosím máte někdo zkušenost s pěstováním tohoto sukulentu? Má to jakoby kmen, rozvětvený do drobných větviček. Na netu to nějak spojují s velikonočním kaktusem, ale to se mi nezdá. Mám ji na okně, ne moc světla. zacházet s ní jako s kaktusy? V zimě... celý příspěvek > |  | Miscanthus - vzdálenosti při sázení?, 22.10.2009 miscanthus nepovažuji za trávu vhodnou do záhonu, ale spíš jako soliteru do trávníku nebo se skupinkou keřů. Je to velmi efektní tráva, navíc neodnožuje a čím je trs starší, hustší a zralejší tím lépe vypadá... navíc neodnožuje. |  | Ke staré chalupě pod okna, 21.10.2009 za mě ibišek čínský |  | Kdy ostříhat pokojový ibišek, 21.10.2009 děkuji Simono a guru, prosím ještě další odborníky o názory zkušenosti |  |
|  | Difenbachie - hnědnutí okrajů listů, 20.10.2009 to rosení je sprchování ve vaně dvakrát týdně jako tu dracenu nebohou? |  | Kdy ostříhat pokojový ibišek, 20.10.2009 prosím o radu. Mám asi třináctiletý ibišek, u kterého každoročně "řeším" zazimování. musím se rozhodnout:
- nechat ho v domě, kde se nebude topit, pouze udržovat zámrzová teplota (asi 5 stupňů C). Bude tam ale dost světla a slunce
-... celý příspěvek > |  | Nemoc jabloní, 3.10.2009 Omlouvám se za asi naivní a hodně neodbornou otázku: proč mi jablka hnijí zevnitř ze středu? Dá se tomu předejít nebo je to nemocná jabloň? |  | Kolik maliníku a stále stejná borůvka, 3.10.2009 prosím, mohl byste mi odpovědět na můj dotaz Pavlovi ohledně přesazování starších borůvek? Děkuji |  | Presadenie hortenzie, 3.10.2009 romilo, děkuji, já si to myslela taky, obzvlášť, když ještě kvete |  |
 |
|
|
|