Příspěvky uživatele - 120.236

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Nekvete, 11.6.2009
Dobrý den Lilly, prosím o radu, jakou růži byste doporučila (parkovou?) do trávníku, aby vytvořila soliter ve volnější skupině s magnolii, jedlí a trávou ozdobnicí, aby kvetla celé léto (remontantní), voněla a byla vysoká a nelépe růžovobílá...:)... celý příspěvek >
Pěstování magnolie, 11.6.2009
zino, to chce čas, příští rok ti skoro určitě pokvete. já mám jednu soulangeana, dvě susan, normálně z hobbymarketů. pochopitelně první dva roky nic moc, listy trochu hnědly, byly děravý a kroutily se... ale susan kvetla hned rok po roce víc...... celý příspěvek >
Jak na krtky, hraboše a hryzce?, 7.6.2009
vyzkoušeli jsme, nefunguje nic. Můj muž si z boje proti krtkům udělal své hlavní a osobní téma ze všech prací na zahradě. Je až dojemné pozorovat, jak investuje do všech těch vychytávek, které naše hobbymarkety nabízejí, ale i rad kamarádů a pak... celý příspěvek >
Nemocná vajgelie?, 1.6.2009
jak to vypadá s tvou vajgelií, Maruš?
Slimáci, 1.6.2009
ach jo. nevím, proč reagujete zrovna na mě a usuzujete, že "se na to ráda dívám".stejně tak bych vám já mohla říct, že jiné soudíte dle sebe, rád útočíte na lidi atd. nezlobte se, nechci se s vámi dál na toto téma bavit a věřte mi, není to... celý příspěvek >
Slimáci, 1.6.2009
Z kacíři, denně patnáct slimáků jsem zprůměrovala, někdy žádný, někdy jich je třeba padesát, to očekávám dle loňska. zatím je dávám do igelit sáčku, kam nasypu trochu soli. pochopitelně by se mi víc líbilo, kdybych je jen každého špetkou soli... celý příspěvek >
Slimáci, 1.6.2009
Radku, věřím, že to myslíte dobře, ale ani v oblasti ekologie není nutné být dogmatický za každou cenu. ti španělští slimáci se sem dostali z jiných geograf oblastí, a naše příroda se na ně nestačila ještě dostatečně připravit, vytvořit jim... celý příspěvek >
Slimáci, 31.5.2009
mohla bych požádat o jasnější odpověď? znamená to, že když posolím denně po celou sezonu patnáct slimáků na zhradě 1200m2, každého trochou soli, nebude to půdě vadit? dosud jsem je sbírala do igelitky s trochou soli (na ruce další mikroten saček,... celý příspěvek >
Ékonomické využití zahrady, 31.5.2009
přesně tak jsem to myslela hmmm
Kompost - co do něj, 31.5.2009
děkuji, Mirku, už je mi to jasné, ještě musím sehnat to síto...
Nosál rýhovaný, 31.5.2009
Věro, tím nosálem to nebude, to by ti ten rodon fakt chcípal, vykousané listy můžou být od něčeho jiného... nech to nějakou dobu být
Ékonomické využití zahrady, 31.5.2009
chtěla bych se v této souvislosti zeptat, zda je šance zabývat se pěstováním sazenic zeleniny, pěstováním stromků, ale třeba i okrasných keřů, trvalek a konkurovat tak velkodběratelům z Holandska atd... je to vůbec při jejic nízkých nákladech a i... celý příspěvek >
Sousedka klepna, 31.5.2009
malé pozemky, ploty a lidi obnińující se ze sledování... jo a taky tady byl někdo, kdo zkoušel hubit sousedovi jalovce, protože je nemá rád (ani jalovce ani sousedy asi)
Nosál rýhovaný, 31.5.2009
ahoj, já nejsem vůbec odborník, ale dočetla jsem se tady, že problém s nosálem jsou hlavně jeho larvy ukrývající se v kořenech rodo. jsou rohlíčkového tvaru, ty kořeny žerou a rodo pak celkově chřadne...
Nosál rýhovaný, 30.5.2009
já ti ani nevim, okukovala jsem k večeru rodod, který je z lonska poskozeny sluncem, snad, a on tam na mě panáčkoval... byl sedivý, nějak pruhovaný tak jsem ho lapila
Další diskuze:  1112131415  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika