|
Příspěvky uživatele - 120.236
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Drin / cornus alba - hnednutie listov, 18.6.2009 mně se zdá, že cornus alba má zelenobílé listy, když rychle vyrostou tak i bílé... mám je na zahradě tři a je zcela nenáročná. Pokud jste ji letos zasadili, tak zalévejte jednou týdně, potřebuje se prostě chytit, zakořenit... dejte jí ještě tak dva... celý příspěvek > |  | Hnojeni lidskymi výkaly ze separacni toalety, 18.6.2009 modním přístupem jsem myslela právě hysterický přístup k éčkům, v minulosti např vyzdvihování soji, jindy odmítání mléka... to vše bývá argumentováno "vědeckým výzkumem". Naučila jsem se vyhodnocovat z více zdrojů a ve finále používat... celý příspěvek > |  |
|  | Hnojeni lidskymi výkaly ze separacni toalety, 18.6.2009 Chemický Ali, je příjemné slyšet, že někdo "obhajuje " zdravý rozum a nenechá se manipulovat aktuálními modními přístupy k potravinám atd... jen bych se ještě optala, oni fanatičtí odpůrci aditiv někdy argumentují tím, že aditiva jsou v... celý příspěvek > |  | Hnojeni lidskymi výkaly ze separacni toalety, 17.6.2009 Během svého profesního života jsem strávila spoustu času v zemích jihovýchodní Asie.Žádná chemie jako hnojivo tam pro místní chudé pěstitele nebyla dostupná, Ncméně ovove a zeleninu jsme obdivovali i konzumovali. Podezřívali jsme je (hlavně v... celý příspěvek > |  | Meruňka ve stínu, 15.6.2009 děkuji pane Miloši, s tím zaléváním jsem si to ujasnila, jen mi pořád není jasné, jak obnovovat co nejvíce jednoleté dřevo |  | Meruňka ve stínu, 15.6.2009 Dobrý den pane Pavle, v jedné diskuzi jsem tuším od vás zaznamenala, že meruňka má jiné nároky na zalévání a hlavně řez. než broskev. Mohl byste to trochu specifikovat? |  | Zasychání magnolie, 15.6.2009 magnolie jsme tu řešili nedávno, chtějí hlavně poloslunce, ne výheň lehkou propustnou půdu, kompost i rašelinu a hlavně jim dejte tak dva roky času, aby se aklimatizovaly... je to krása zahrady. jo a zalévání každý den je nesmys obzvlášť tvrdou... celý příspěvek > |  | Lilie se nedaří, 15.6.2009 musím se vám svěřit, co jsem dnes provedla. V posledních týdnech jsem si všimla, že mi chřadnou mé lilie, které jsou na místě již asi šest let, vždy překrásné, dlouho kvetoucí, odolné, zakoupené v místním zahradnictví. Důvod chřadnutí (malé listy,... celý příspěvek > |  | Kamínky, 15.6.2009 naprosto souhlasím, já a sebe už mulčuji i kůrou minimálně, mám dojem, že v tom vše špatně roste, stejně se snažím občas přihnojovat, přidávat kompost nebo rašelinu dle typu rostliny. Kůra mi přitom vadí. Ovšem je fakt, že ve vyloženě okrasné zahradě... celý příspěvek > |  | Kamínky, 15.6.2009 ono záleží asi taky na tom, o jak velký prostor jde, mulčovací kůra není žádná krása, tou textilií asi plevel neprorůstá, ale práce je kolem kamínků dle mého názoru víc |  |
|  | Kamínky, 15.6.2009 oblázky jsou určitě efektnější ale bude ti nimi prorůstat plevel... kůra se rozloží a pak ji zase obnovíš... |  | Levandule, 14.6.2009 ahoj, málo, vody, mílo nebo vůbec hnojit, propustná písčitá půda, slunce až úpal |  | Queen Elizabeth, 11.6.2009 je krásná |  | Zastřihování wajgelie a zlatice, 11.6.2009 waigelii přistřihnu po odkvětu celou ale ne moc, chci, aby byla veliká a divoká. ale ustřihnu i dvě tři větve u zeme, ty přestárlé, odlupuje se od nich kůra. hned ti narostou nové šlahouny, které během léta ještě zastřihni, aby se rozvětvily.
možná... celý příspěvek > |  | Pěstování magnolie, 11.6.2009 zino, rašelinu, hnojivo na kyselé kytky a když se občas ponížíš a ukradneš v lese trochu hrabanky (cítím s evždy jak zločinec a vyhlížím lesní policii), bude šťastná. nesrovnatelně lepší výsledky než u rododend a velký efekt takže radost |  |
 |
|
|
|