|
Příspěvky uživatele - 114.115
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
šeřík ve váze, 7.5.2008 no to se sice určitě srovná, ale možná že zpočátku teplou vodu nasávají květy víc než studenou, tak pak mají v sobě víc vláhy a tím pádem déle vydrží. Každopádně měníme vodu denně a opět teplou...
Možná je to pověra, ale kytkám to minimálně... celý příspěvek > |  | Moniliová spála, 5.5.2008 Tak jsem podrobně meruňku prohlédla, a zdá se, že to nebude tak hrozné, jak to původně vypadalo. Ve spodní části stromu je postižená tak půlka až dvě třetiny větviček, sem tam dokonce nějaká ta meruňka zůstala, a v horní části stromu je zasažená tak... celý příspěvek > |  |
|  | Moniliová spála, 4.5.2008 No, my to taky risknem. Já mám meruňky v jakékoliv podobě moc ráda, dáme stromu šanci - je to jediná meruňka co máme, než zasadíme nový stromek a než začne plodit, je to dlouho a dlouho a dlouho... |  | Moniliová spála, 4.5.2008 Myslela jsem, že by zbyl akorát pařez. Meruňka je napadená celá, je to velký a starý strom. |  | Moniliová spála, 4.5.2008 Kdybych měla odřezávat vše napadené, tak to bude tak 30 cm od země :-( |  | šeřík ve váze, 4.5.2008 U nás v rodině se traduje, že se šeříky mají dávat do vázy do teplé vody, že pak déle vydrží. Tak to děláme, a šeříky někdy vydrží docela dlouho, někdy ne. A nikdy jsem nezkoušela postavit vedle sebe dvě vázy - jednu se studenou, druhou s teplou... celý příspěvek > |  | Pampelišky, jetel, houby, 4.5.2008 Nás by jste se starým železem neporazila. Máme zahradu ve svahu a bývalí majitelé si tam stavěli "terasová rýžová pole", jak to nazval jeden náš kamarád, když to viděl. Jako tarasy používali opravdu všechno - železné postele, staré vany,... celý příspěvek > |  | Moniliová spála, 4.5.2008 Loni na podzim jsme koupili chatu s velmi zanedbanou zahradou. Mám zkušenosti se zeleninou a ovocnými keři i s kytkami, ale bohužel ne s ovocnými stromy. Na zahradě je kromě jabloní taky jedna stará višeň a stará meruňka. Obě byly krásně obalené... celý příspěvek > |  | Chraňte včely, 4.5.2008 Jo, pane Stanislawe, plůdky byly, ale nejsou. Zmrzly... |  | Chraňte včely, 4.5.2008 Jak ráda bych byla, kdyby nám na zahradě bloudily včely. Ovocné stromy jsou prázdné - kvetla meruňka, pak višně a švestky, teď kvetou jabloně a ve stromech je ticho. Obvyklé je, že kvetoucí stromy úplně hučí pilnými včelkami. A letos nic... Zatím... celý příspěvek > |  |
|  | Pampelišky, jetel, houby, 3.5.2008 My bydlíme v městském bytě a teprve loni na podzim jsme kousek od města koupili chatu, kterou dáváme do pořádku a kde snad jednou budeme aspoň přes léto bydlet. Několik let nikdo neudržovala ani chatu, ani zahradu. Psiska jsou nadšená, my zatím... celý příspěvek > |  | Pampelišky, jetel, houby, 3.5.2008 Jé, vy máte tibetské dogy! Já si pořád říkám, co asi máte, když se občas zmiňujete o psech.
Tak to jsme skoro jedna rodina! My taky řešíme na zahradě soužití zeleně a psů - máme čtyři tibetské teriéry. |  | A plavou a plavou, 2.5.2008 Uf, to jsem si oddechla. Tiše to tu sleduji a držím pěsti. Bylo to skoro jako Indiana Jones |  | Znáte je...? A máte s nimi zkušenosti?, 1.5.2008 Jojo, vypadá to jako mochna husí. |  | Nádoby na vodu - které jsou opravdu nezávadné?, 30.4.2008 Btw, přívod vody k sudu z husího krku je skvělý nápad, díky za něj |  |
 |
|
|
|