|
Ja seříznout dvouletou třešíňku, 31.8.2016 Zakrátit stromek hned pod větvením. Lída |
|
Ja seříznout dvouletou třešíňku, 31.8.2016 Také bych ji seřízla a založila korunku znovu. Ty případně kosterní větvičky, co tam teď jsou, směřují zhruba na stejnou stranu, blbě by se do trojúhelníku vyvazovaly, navíc kmínek je dost slabý a aspoň po seříznutí zesílí. A nevázala bych stromek... celý příspěvek > |
|
|
|
Jaký je to druh thuje.?, 31.8.2016 Thuja occidentalis Lída |
|
Jaký je to druh thuje.?, 30.8.2016 Celková fotka by nebyla? Z toho detailu toho kromě barvy moc vidět není. Lída |
|
Vajgélie pěstování, 30.8.2016 Tmavá může být citlivější na slunce. Pokud zasychají listy a větvičky ne, nestříhala bych. Pokud zasychají větvičky, nic jiného než střihnout nezbyde. Lída |
|
Neznámý strom, 30.8.2016 Habr může mít také asymetrický list u stopky, ale má ho asymetrický na druhou stranu, než jilm . Lída |
|
Oullinská renglóda, 30.8.2016 Asi to bude tou Vysočinou, u nás je už dááávno sklizená (a to jsem se o ni prala s vosama) a voňavá . Lída |
|
Řez broskvoní, 30.8.2016 U starších stromů je nutné probrat koncové výhony, aby se zredukoval jejich počet a strom se udržoval v dostatečném růstu a plodnosti, někdy je nutné probrat a pokrátit i starší větve, aby se nevyholovala koruna vevnitř a udržel se tvar a výška... celý příspěvek > |
|
Rostliny z lesa, 30.8.2016 3) kyprej? |
|
Rychlerostoucí strom s velkou korunou, 29.8.2016 :-)) Až na ty topoly na konci mne přesně stejné stromy včera také napadly - ořešák, třešeň a jabloň nebo lípa :-)) Lída |
|
|
|
Když kočky chodí vyměšovat do zahrádky, 29.8.2016 Dělám to tak už pár let. Hlavně hlídám čerstvé výsevy. Tam ještě dávám, než rostlinky (třeba mrkev) vzejdou přes řádky natažený provázek asi 10cm nad zemí na kolíkách - to jdou radši vedle. Protože když třeba prší, mají mokro všude a prázná nakypřená... celý příspěvek > |
|
Co je to za bylinku?, 29.8.2016 NENÍ jedovatý, jen se (jako většina bylinek) nemá užívat dlouhou dobu. Lída |
|
Totálne neškodný herbicíd, 28.8.2016 Máte můj obdiv! Můžete mi poradit, jak to stíháte, že máte CELOU zahrádku NAJEDNOU tak čistou? Já než dojdu od začátku na konec, tak můžu začít znova . Lída |
|
Zákula japonská - řízkování, 28.8.2016 Mrkněte se u keře, jestli tam není malý výhonek, rozrůstá se oddenky, je to dost pravděpodobné... Lída |
|
Zlatý Jilm, 28.8.2016 Jsou to hálky mšice vlnatky, doporučuje se jen preventivní postřik v době rašení jilmů. Lída |
|