|
Příspěvky uživatele - 3.123
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Generátor kouře, 24.2.2017 Zdravím, myslím že v kombinaci s štěpkou ano. Právě druhý den udím poprve pomocí generátoru kouře. Já se inspiroval videem, kde předvádí toto zařízení a dávají tam štěpky s kombinací špalíků dřeva. Měl jsem jen štěpku, první den dobré (obsah vydržel... celý příspěvek > |  | Kvas z Třešní, 7.7.2015 Zdravím, zkouším dělat kvas pomocí Turbo kvasnic, potřebují dost cukru. Uvádí se asi 6 kg na 100 l, podle doporučení jsem přidal na 120 l sud+3kg. Po deseti dnech mám cukernatost 0,5 % a obsah alkoholu v kvasu 17 %(měřeno vínoměrem). Stále to kvasí,... celý příspěvek > |  |
|  | Nová pálenice - jaký kotel?, 27.1.2015 Dobrý den, není třeba vymýšlet vymyslené.Jestli mohu poradit, na první destilaci můžete použít tvrdé dřevo a na druhou použijte plyn. Jestli máte možnost připojení, tak na zemní plyn je hořák o výkonu 20 až 25 kW, pro kotle od 50 do... celý příspěvek > |  | Uhnívání naroubovaného kaktusu, 10.9.2010  Dobrý den, před rokem jsem dostala tenhle kaktus, bohužel nevím jak se jmenuje, a dnes jsem si všimla, že jedna jeho strana jakoby uhnívá. Objevilo se to rychle, před týdnem byl ještě normální. Ale dnes jsem z květináče na spodu vylévala tak půl cm... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|