Příspěvky uživatele - 239.182

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Dracena usychá i hnije, 11.6.2014
Podle mého mínění to nejsou molice, ale štítenky/červci, ale několikrát opakovaný postřik mospilanem či jinými systemickými insekticidy proti savým škůdcům by na ně měl platit. Josef.
Světlušky 2014, 11.6.2014
Dnes opět jediná světluška: 22.04 v listnatém (duby, buky) lese/stráni  - když jsem se vracel z poslouchání houkání sýce rousného (houkal od 21.44) - netušil jsem, že u nás v lese je/jsou?); v minulých letech jsem ho nezaznamenal (letos poprvé -... celý příspěvek >
Pomoc v identifikácií buriny, 11.6.2014
Podle mého názoru je to pcháč oset. Koření opravdu hluboko. Použil bych bodovou aplikaci herbicidu - třeba glyfosatového typu (např. Roundup), nebo selektivní herbicid, který s epoužívá do trávníků (např. Bofix apod.) A máte pěknou plantáž... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika