|
Příspěvky uživatele - 211.81
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kompost - přehazování, 9.12.2016 Nejspíš to budou vajíčka slimáků... |  | Vytyčení pozemku, 8.12.2016 Pokud máte hranici vytyčenou, můžete podle dnešních předpisů postavit 2 metry vysoký plot bez jakéhokoli povolování, to vše musí být samozřejmě na vašem pozemku, tedy od pomyslné hranice k vám. |  |
|  | Meruňka z pecky, 7.12.2016 Paní, já bych to tak viděl také, otec když koupil před 60 roky zahradu, sázel co se dalo a zasadil i několik pecek z meruňky.Meruňky plodily malé tuhé a voňavé plody minimálně 20 let, pak táta šel s dobou a pořídil si roubované, šlechtěné a řeknu... celý příspěvek > |  | Jesenno - zimné práce, 7.12.2016 Jesenno - zimné práce
Miloš Vysloužil (14016) - xxx.xxx.92.38 (?)
6.12.2016 22:42
Přejít na: předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)
A tak se ptám - jaký je rozdíl mezi deštěm a zalitím stromku?
Právě že... celý příspěvek > |  | Meruňka z pecky, 7.12.2016 Jádra z meruňěk nevyhazovat, je v nich vitamin B17.
„Vitaminovou teorii“ potvrdily mnohé kultury světa, které netrpí rakovinou. K těm šťastným patří obyvatelé žijící v odlehlých zákoutích Himaláje v malém království zvaném Hunza. Leží mezi... celý příspěvek > |  | Určení jalovce, 3.5.2015 Dobrý den pane Josef, udělala jsem, co jste napsala, odhrnula kůru a odkryla textilii, nejdřív jsem myslela, že spíš špatně zalévám, jak psala paní Lída, občas a né moc, že se tedy voda nedostane ke kořenům.Ale po odkrytí jsem zjistila, že půjde spíš... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|