|
Příspěvky uživatele - 11.40
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Ovocné stromky nerostou, 10.8.2017 Jestli se Vám to stává na Lomnickém štítě, pak nepomůže nic. Jinak já takovou lokalitu, kde by se nedaly pěstovat jablka, neznám. |  | Ovocné stromky nerostou, 10.8.2017 Vyždímaný pozemek z bývalého záhumenkového lánu, je nejčastěji zbaven veškerého humusu a udusán těžkými stroji
Proč myslíte? Já považuji bývalé záhumenkové políčko za ideální prostor k založení zahrady (blízkost obydlí, pravidelně obhospodařovaná... celý příspěvek > |  |
|  | Florina, 7.12.2016 Florina patřila k jedné z prvních rezistentních a dlouho skladovatelných odrůd. Přesto jsem se s ní rozloučil a to tak, že jsem si neponechal ani proutek (což se stává málokdy). Plody byly velikostně dost nevyrovnané. Hlavním důvodem ovšem byla... celý příspěvek > |  | Jonagold vs Jonathan, 7.12.2016 ziadna prebierka ziaden postrek
Postřik vápníkem, by se možná hodil... |  | Co je to za chorobu?, 22.9.2014  Prosím o radu, co je to za chorobu. Je na sloupové jabloni cca 4 roky staré, některé plody jsou zdravé, některé vypadají takto |  | Stihl MS 230 alebo MS 231, 8.8.2013 230 je starý model a stihl ho už nemá na svých stránkách, tak že tady bych moc nepřemýšlel. |  |
 |
|
|
|