|
Elektrocentrála po zavření sytiče chcípne, 20.12.2017 Sytič - Open = otevřeno (motor se,,přechlastá")! close=zavřeno!!! Pročíst návod!!! |
 |
Ochutnávka jablek, 6.12.2017 Hold mám to také tak Petře. Jablko vzhledem Rubín,(o něco menší) ale chuťově to není ono! Trošku mi připadá nahořklé.Ani na Starkimsonu se to nevyvedlo! |
 |
|
 |
Ochutnávka jablek, 2.12.2017 Před lety jsem narouboval Rubín na Průsvitné letní a na Starkimson. Plody jsou chuťově rozdílné. Souhlasím s p.MV! |
 |
Česnek 2017/2018, 13.11.2017 My malopěstitelé sázíme ručně, t.j.podpučím dolů. Ale bříška česneku sázím také jedním směrem! Větší pěstitelé používají tzv. babosed nebo baboleh.Ale je to vlastně také ruční sázení.
|
 |
Česnek 2017/2018, 13.11.2017 Já jsem včera 12.11. píchal... česnek do země!
Org. sadbu odr.Ivan-Semo Smržice za 85Kč, po rozdružení 23 ks.Dále 230 ks vypěstovaných z pacibulek??? odrůdy. Dále Dukát jen 50ks-pochybělo místo. Zbylých 110ks namořených budu muset zapíchat... celý příspěvek > |
 |
Sklízet či nesklízet?, 28.10.2017 Já mám jablka všechny ve sklepě i Ontária, které obyčejně sklízím později až po mírném mrazíku! Letos jsem sklízel dříve, kvůli špačkům. Jinak by tam nic nezbylo! Nechal jsem tam jen několik podřadných uvnitř koruny. |
 |
Zarytí listí řepy, 12.10.2017 Pohopil jsem, že tazatel asi nemá kompost. Pokud je to na poli- zaoral bych! Já vše zelené na zahradě dávám do kompostu! |
 |
Přezimování paprik?, 3.10.2017 V rádii hlásili, že lze rostlinu papriky přezimovat. Odplozenou rostlinu vyrýpnout do nádoby a v bezmrazé místnosti přezimuje. Na jaro přesadit a rodí znova. Máte s tím někdo zkušenosti??? |
 |
Malinám žloutnou listy a plody jsou bez chuti, 15.9.2017 SPCH odpověděl správně! Vše napadené ihned vystříhat až u země a spálit!!! |
 |
Prosím, kdo pozná, co je tohle za rostlinu?, 5.9.2017 Seminka seženete od sousedů! |
 |
|
 |
Kdy se dává hnůj?, 24.8.2017 Zatím nikdo neodpověděl. Já zarývám klasický uleželý hnůj a ten musí do jara zetlít. Ten granulovaný bych asi zahrábl až na jaře. |
 |
Urychlení zrání rajčat, 9.8.2017 Já nechávám dozrát na rostlině! Chuťově je to,,nebe a dudy"!!! Nelze srovnávat!!! Na podzim, kdy už je potřeba sklízet před mrazy sklidím a lehce nadkryté nechám dozrát při pokojové teplotě spolu s několika jablky. |
 |
Kopřivová jicha, 13.7.2017 Já to nechávám kvasit v uzavřené plast.nádobě. Smrdí, jen když to otevřu! Kolik ředíte? Já asi 1:10. |
 |
Dozraje ještě?, 2.7.2017 Buďte v klidu! Nevím proč máte obavy. Do KM mám 10km a plody u VP jsou také zelené! Dočkáte se! Jak začnout zrát, během týdne dozrají všechny. Ty moje půjdou do bečky, zavařených mám ještě dost! |
 |
Papriky vs mšice, 12.6.2017 Přibližná cena tohoto přípravku??? |
 |