Příspěvky uživatele - 129.249

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Domáci azalka, 6.11.2010
Nevím jak se ji odborně říká, ale na jaře ji koupiy děti k svátku a kvetla nádheně bíle.Kupodivu přečkala mi léto a, světe div se, začala teď kvést ale růžově. Je také s němi tak jako s hortenziemi?  Díky Miluška
Zazimování růží, 22.10.2010
Díky za reakce. zdraví Miluška
Zazimování růží, 20.10.2010
prosím poraďte čím přihnojit růže před zazimováním díky miluška
Tvrdost skořápky, 7.10.2010
Dorý den. Mám opačný problém.Můj ořešák má slupky tak akorát velké a dobré na louskání, ale on tyto slupky neuzavře. Prostě je v něm vždy skulinka což není dobré. prosím poraďte. Předem děkují. Milena
Poupata gladiolů zaschnou a nerozvinou se, 20.9.2010
díky moc za radu, radší vyzkouším obé   Milena
Poupata gladiolů zaschnou a nerozvinou se, 6.9.2010
čím a kdy tedy ošetřovat a zalézá do cibule dík Milena
Jiřiny a slimáci, 6.9.2010
já letos na jaře na ně neměla čas, nechala jsem je v igeltových sáčcích trošku natržených ať mají vzduch, v tmavší kůlně a ony mi krásně naklíčily. do země jsem je dávala až 23,6,rychle vyrostly a slimáci na ně nestačili. teď nádherně kvetou a dělají... celý příspěvek >
Orchideje, 6.3.2009
díky za radu Milena
Tulipány - místo květů plesnivý váleček, 29.4.2008
právě na to jsem se chtěla zeptat také, objeví se to vždy nečekaně, ale nemeškala jsem a tulipany jsem vyryla a zlikvidovala(byla jsem nazlobená, že na ně netrpělivě čekám a oni takhle),byly zasazeny 2 rokem, prosím o radu tomuto zklamání předcházet,... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika