|
Příspěvky uživatele - 129.249
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Domáci azalka, 6.11.2010 Nevím jak se ji odborně říká, ale na jaře ji koupiy děti k svátku a kvetla nádheně bíle.Kupodivu přečkala mi léto a, světe div se, začala teď kvést ale růžově. Je také s němi tak jako s hortenziemi? Díky Miluška |  | Zazimování růží, 22.10.2010 Díky za reakce. zdraví Miluška |  |
|  | Zazimování růží, 20.10.2010 prosím poraďte čím přihnojit růže před zazimováním
díky miluška |  | Tvrdost skořápky, 7.10.2010 Dorý den.
Mám opačný problém.Můj ořešák má slupky tak akorát velké a dobré na louskání, ale on tyto slupky neuzavře. Prostě je v něm vždy skulinka což není dobré. prosím poraďte.
Předem děkují. Milena |  | Poupata gladiolů zaschnou a nerozvinou se, 20.9.2010 díky moc za radu, radší vyzkouším obé Milena |  | Poupata gladiolů zaschnou a nerozvinou se, 6.9.2010 čím a kdy tedy ošetřovat a zalézá do cibule dík Milena |  | Jiřiny a slimáci, 6.9.2010 já letos na jaře na ně neměla čas, nechala jsem je v igeltových sáčcích trošku natržených ať mají vzduch, v tmavší kůlně a ony mi krásně naklíčily. do země jsem je dávala až 23,6,rychle vyrostly a slimáci na ně nestačili. teď nádherně kvetou a dělají... celý příspěvek > |  | Orchideje, 6.3.2009 díky za radu Milena |  | Tulipány - místo květů plesnivý váleček, 29.4.2008 právě na to jsem se chtěla zeptat také, objeví se to vždy nečekaně, ale nemeškala jsem a tulipany jsem vyryla a zlikvidovala(byla jsem nazlobená, že na ně netrpělivě čekám a oni takhle),byly zasazeny 2 rokem, prosím o radu tomuto zklamání předcházet,... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|