|
Příspěvky uživatele - 161.181
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Začátečník - rajčata, 19.2.2018 Dobrý den, máte někdo zkušenosti se sklovláknovými tyčemi k rajčatům prosím?Spirálové tyče se snadno vyvracejí. Děkuji Katka |  | Rajčata na sušení, 30.1.2018 Letos budu poprvé pěstovat odrůdy Taiko, Andine cornue, Hugo. Měly by být ideální na sušení. Také chci zkusit rajčatové chipsy z přebytků co neujíme.
|  |
|  | Sloupovitě rostoucí pološvestka Jojo na podnoži Krymsk, 16.3.2017 Děkuji moc za rady. Tak ji ostříhám a spodní větvičku nechám, dobrý kompromis. :-) Hanka |  | Sloupovitě rostoucí pološvestka Jojo na podnoži Krymsk, 8.2.2017 Sloupovitě rostoucí švestku, tento termín nedávno použil pan pěstitel z Holovous, možná je příhodnější slabě rostoucí.. |  | Sloupovitě rostoucí pološvestka Jojo na podnoži Krymsk, 4.2.2017 Děkuji, za tipy, na Katinku i Toptaste se podívám. O druhé zmíněné se teď hodně mluví. Jojo mi přijde v březnu v květináči, pak ji vysadím. Uvidím, jak se jí bude dařit. Podle toho, jak mi bude chutnat se zařídím, je tolik možností. Kompoty,... celý příspěvek > |  | Sloupovitě rostoucí pološvestka Jojo na podnoži Krymsk, 3.2.2017 Děkuji pane Hlavatý. |  | Sloupovitě rostoucí pološvestka Jojo na podnoži Krymsk, 3.2.2017 V žádném případě nejsem satelitní člověk, ale pravý opak. Hrabu se v zemi odmalička. Uz ve dvaceti jsem si pořídila králíky, které jsem si i sama zabila. Nikdo mi s ničím nepomáhal, tak jděte se satelitem někam. |  | Sloupovitě rostoucí pološvestka Jojo na podnoži Krymsk, 3.2.2017 Pročítala jsem různé diskuze, co člověk, to názor. Asi hodně záleží na poloze a chutích pěstitele. Jelikož mám už Jojo dávno koupenou, tak ji dám šanci. Je to moje první švestka v zahradě. |  | Sloupovitě rostoucí pološvestka Jojo na podnoži Krymsk, 2.2.2017 Děkuji za zajímavou odpověď pane inženýre. |  | Sloupovitě rostoucí pološvestka Jojo na podnoži Krymsk, 2.2.2017 Dobrý večer, máte někdo tuto švestku na zahradě? Pokud ano, jak jste s ní spokojeni? Hanka |  |
|  | Rajčata 2017, 31.1.2017 Jen tak pro zajímavost.'Výluh z přesličky posiluje buněčnou stavbu a imunitu rajčat." Letos vyzkouším. |  | Rajčata 2017, 17.1.2017 Děkuji za informace. :-) Tak do toho se pouštět nebudu. Hanka |  | Rajčata 2017, 17.1.2017 Dobrý den pane Vladimíre, prosím jaké máte zkušenosti s divokým rajčetem? Děkuji Hanka :-) |  | Jak pěstovat ozimou cibuli?, 10.11.2016 Dobrý večer, dnes jsem ji koupila v Hornbachu. Možná ji budou mít u Kauflandu v diskont zahrádkář. :-) |  |
 |
|
|
|