|
Příspěvky uživatele - 243.253
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Merkur, 19.10.2017 Cena nie je vsetko, co z toho ked tam nemuju podnoze co chcem ja. Takze potom clovek da aj viacej ak natrafi na odrodu co zhana a je este aj na vhodnom podpniku. So skusenosti Vam poviem ze od jedneho vsetko nekupite, treba robit kompromisy. Vy by... celý příspěvek > |  | Hrusky choroba, 12.9.2017  Dobry vecer,
vedeli by ste mi poradit co sa mi stalo s hruskami? Sadil som ich minuly rok na jesen, normalne rastli a potom zrazu zacali postupne vadnut, som sa ich snazil aj v tych horucavach polievat, ale nepomahalo a nakoniec dopadla takto.... celý příspěvek > |  |
|  | Golden Delicious, 12.9.2017  Dnes som aj obral bednicky goldenov, najlespsie su tie uplne zvrchu s trochu ruzovym lickom :-), ale tych zese nebolo vela.
|  | Flamingo, 7.8.2017 Presne, Redhaveny vypadaju pekne, ale ako ste pisali co kus to loteria. |  | Placaté broskve, 25.7.2017  Broskyna Belmondo uz dozrela, hlavne detom chuti, lebo je sladka. |  | Flamingo, 25.7.2017  Uz aj mne sa cervena Flamingo, vypada ze ich bude dost :-) |  | Teska, Fenix, Harbinger, Dixired, Favorita Morettini 3, 12.7.2017  Mne dozrel Fenix az teraz, zarovno s Albatrosom. |  | Albatros, 12.7.2017  No moj albatros uz dozrieva, ak to je teda on, lebo mi dozrieva zarovno s Fenixom, ale je belomasa a dobra :-) |  | Jaký kvalitní, výkonný křovinořez?, 10.5.2017 Ja to riesim tak ako by sa to nemalo :-(. Aby som mohol pokracovat v koseni a necakat kym vychhladne (niekedy sa mi ho podarilo nastartovat aj horuci) tak to riesim tak ze ho necham bublat na volnobehu, otvorim pomaly nadrz a opatrne cez lievik tam... celý příspěvek > |  | Peničkova metóda zakoreňovania viniča, 20.4.2017 Dobry den, a kedy ste brali odrezky z arguty? boli to vyzrete vyhony alebo nove letorasty? Dakujem |  |
|  | Rozkvétání 2017 M+B, 8.4.2017  U nas vypada ze vsetky broskyne prezili v pohode, takto pekhe zakvitla FM3 foto zo dna 4.4.2017 |  | Postřik na pilatku, 8.4.2017 Ja som tiez nasiel na zahrade stare zasoby :-) (zolone) a dnes, uz som mal slivku odkvitnutu tak som to s nim postriekal. Druha este kvitne tak na tu musim pockat kym odkvitne. |  | Co je to za chorobu, 7.4.2017  Mne sa zede urobilo toto na orechu cca 4 rocnom, a tiez rozmyslam co s tym, ci sa ho snazit zachranit alebo... Nie je to moc dobre na obrazku vidno, ale ta kora je tam uplne ina ako na zbytku kmena. |  | Farclo, 5.4.2017 Som sa pomylil, zasadil som Fardao, sa mi polietli tie nazvy :-(, no ale zraje par dni pred farclom, tak uvidim, kupoval som ju v kohaplante. Peter |  | Jablone na skladovanie - doporucene odrody, 29.3.2017 Suhlasim s Vam, aj ja som skusil M9 na zapadnom svahu v Bratislave a musel som ist do vzrastnejsich podnozi, takze ani ja by som M9 bez zavlahy neodporucal. |  |
 |
|
|
|