|
Příspěvky uživatele - 200.102
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Gabrovská - co s novým terminálem, 31.3.2017 Ano, Zahnův řez by byl nejvhodnější. |  | Zbytkový cukr 15Bx u Durancie, 17.11.2016 Pokud máte kvas ve studené místnosti přesuňte na teplejší místo.Pokud máte, jinak dát pod kvasnou zátku a počkat až se oteplí. |  |
|  | Uschnutí slivoně - příčina?, 2.11.2016 Jak říká pan Jiří FM, mně to letos napadlo jen Durancie. Dvě jsem vybagroval a z dalších dvou jsem odřezal celé 1. patro větví. V minulosti to ale odnesla i Gabrovská. |  | Jak a v čem sušíte ovoce? Sušení rajčat, solární sušárna, 24.8.2016 Děkuji zinfo, koupím Ezidri ale ještě poraďte model nebo označení. Jak jsem se díval na nabídku, Ezidri vyrábí sušičky i za 11 000,-. Pokud někdo potvrdí, že v takové ceně jsou výborné a bezproblémové klidně ji koupím.Ogar z Valašska |  | Co je to za škůdce na slivoních?, 9.8.2016 Dobrý den, chtěl bych se také zeptat odborníků. Jak se zbavit drtníka ovocného. Pravidelně mně ničí jednu švestku za druhou, nevím co s tím. Předem děkuji za rady. |  | Tatarova hruška, 14.4.2016 Dobrý den, letos bude tatarka poprvé kvést. Objevil jsem osum květů. |  | Rozkvétání slivoní, 14.4.2016 Dobrý den pane Petře, u Vás již šveskty kvetou? Na Valašsku ve vyšších partiích to vypadá tak za 4 dny. |  | Mšice, 12.4.2016 Postříkejte až po odkvětu a zaplácnete dvě mouchy jednou ranou. Pilatku i mšice. |  | Co to je za strom?, 19.11.2015 Peckovina to zcela určitě není. |  |
 |
|
|
|