Příspěvky uživatele - 134.133

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Měruňka do jílovité půdy?, 26.4.2008
Bydlím asi 6km od Hradce Králové a jíl mám už od 10cm od povrchu. Pěstuji čtyři meruňky (tři Velkopavlovické a jednu neznámou - rouboval mi je soused). Všechny jsou naroubované na domácí švestce a rostou bez problémů. Před tím jsem sázel meruňky od... celý příspěvek >
živý plot z bambusů, 23.4.2008
Dobrý den Máte někdo zkušenost s plotem z bambusů? Potřeboval bych stálezelený plot o výšce 3-4m. Zahrada je v nadmořské výšce 270m, jižní svah a jílovitá půda. Viděl jsem plot z rákosu, ale ten nedorostl ani do 2,5m. Na výšce plotu mi hodně záleží,... celý příspěvek >
černání větviček Thuja occidentalis smaragd, 21.4.2008
Mám stejný problém s černáním větviček, ale žádného psa nemám. Zkoušel jsem postřik Kuprikolem zcela bez úspěchu. Pravidelně přihnojuji Kristalonem pro konifery. Černé větvičky vystřihávám. Prosím o radu, než mi z nich zbydou jenom vyholené kmínky.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika