Příspěvky uživatele - 83.149

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
živý plot - vzdálenost od sousedova plotu, 27.5.2008
záleží na tom, zda chcete jehličnany, např. tis, tůje, nebo listnáče, např. ptačí zob, habr, také je důležité vědět, zda chcete plot volně rostoucí, či stříhaný. Zpravidla se sází 30cm od sebe, aby byl zapojen a od plotu tak, abyste byla schopná ho... celý příspěvek >
Mladý živý plot x plevel, 26.5.2008
Dobrý den, máte prosím někdo zkušenost: zasadila jsem si vloni malé habry. Jsou to teď malé proutky, ovšem začíná je přerůstat tráva a bršlice. Můžete někdo poradit např. postřik, který lze aplikovat k habrům??? Nebo je jiný vhodnější postup jak... celý příspěvek >
založení geotextilie, 16.5.2008
Hezký den, prosím můžete poradit, zakládám záhon a dávám geotextilii. Jsou nějaká pravidla pro její položení? Jak se zakončuje položení např u domu nebo u dlaždic či u plotu? Dík moc za radu
bršlice kozí noha, 21.4.2008
dobrý den, mě roste bršlice v záhonech s phloxy, hemerokalisy a vrbovky. Nevíte čím bršlici postříkat, aby nebyly ohroženy květiny v záhonech? asi pět let co ty záhony mám stále pleju a nemohu se jí zbavit.  v jiném záhoně zas roste asi třicet... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika