Příspěvky uživatele - 159.151

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Schnutí nagreštu, 8.7.2014 Obsahuje fotku
Tak jsem vykopal dva uschlé angrešty, na žádného chrousta jsem nenarazil. Zasílám foto, jednak angreštů, které schnou a kořenový systém uschlých angreštů. Možná na něco příjdete .
Schnutí nagreštu, 5.7.2014
Dobrý den, na jaře jsem zasadil 7 nových stromkových angreštů. Všechny se ujaly a pěkně rostly. Pak cca měsíc zpátky mi dva začaly z ničeho nic uvadat. Jako kdyby neměly dostatek vody. Tak jsem je začal zalívat, ale stejně to nepomohlo a stromky... celý příspěvek >
Primule - jak udržet barvu, 25.3.2014
Některé květiny se v obchodech zalévají vodou, kde je potravinářské barvivo a tím se změní barva květu. Je tak možné z bílé orchideje udělat modrou. Pestrobarevné květy se lépe prodávají.
Co je to prosím za kaktus?, 28.5.2013 Obsahuje fotku
prosím lidičky poradte mi co je to za kaktus. přistěhovala jsem se do noveho domečku a ten mi tam zustal. je perfektní, ale nevím co je zač, měl by se přesadit tak chci o něm vědět více. děkuji moc N.
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika