|
Příspěvky uživatele - 159.151
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Schnutí nagreštu, 8.7.2014  Tak jsem vykopal dva uschlé angrešty, na žádného chrousta jsem nenarazil. Zasílám foto, jednak angreštů, které schnou a kořenový systém uschlých angreštů. Možná na něco příjdete . |  | Schnutí nagreštu, 5.7.2014 Dobrý den,
na jaře jsem zasadil 7 nových stromkových angreštů. Všechny se ujaly a pěkně rostly. Pak cca měsíc zpátky mi dva začaly z ničeho nic uvadat. Jako kdyby neměly dostatek vody. Tak jsem je začal zalívat, ale stejně to nepomohlo a stromky... celý příspěvek > |  |
|  | Primule - jak udržet barvu, 25.3.2014 Některé květiny se v obchodech zalévají vodou, kde je potravinářské barvivo a tím se změní barva květu. Je tak možné z bílé orchideje udělat modrou. Pestrobarevné květy se lépe prodávají. |  | Co je to prosím za kaktus?, 28.5.2013  prosím lidičky poradte mi co je to za kaktus. přistěhovala jsem se do noveho domečku a ten mi tam zustal. je perfektní, ale nevím co je zač, měl by se přesadit tak chci o něm vědět více. děkuji moc N. |  |
|
|
|