|
Příspěvky uživatele - 228.74
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zasychani sazenic rajcat, 29.4.2017 Proti reziduim herbicidu to neudela nic. |  | Kytky do sucha :), 22.4.2017 V suchu dobře roste čistec (Stachys byzantina), levandule, skalničky (rožec plstnatý, tařice skalní...). Ostatní určitě doplní svoje tipy. |  |
|  | Zahradnictví Spomyšl, 19.4.2017 Jeli jsme tam osobně nakoupit ovocné stromky, pán na place nám kompetentně pomohl, nesnažil se za každou cenu všechno prodat a i nás odradil od nějakých ne-úplně-dobrých nápadů, kdy bychom tam nechali o několik stovek víc. Takže za mě na... celý příspěvek > |  | Tráva s Bofixem na kompost?, 17.4.2017 Když je herbicidu v trávě dost, otráví to i stromky. Vůbec nikam jinam než k jednoděložným to přijít nemá. |  | Zasychani sazenic rajcat, 15.4.2017 Pak nezbývá, než to zkusit s nezdravým, nebo vysít/koupit nová rajčata. |  | Zasychani sazenic rajcat, 15.4.2017 Uříznete zdravý výhon a zapíchnete hluboko do vlhkého substrátu ubez herbicidu). To je celé.
Pokud má hodně listů, tak nějaké odstraňte a nechte jen růstový vrchol, ať řízek neztrácí moc vody.
Rajče pouští kořínky ze stonku po celé délce, kde... celý příspěvek > |  | Zasychani sazenic rajcat, 15.4.2017 Vody bych se u rajčat tolik nebála, přece jenom se to zředí.
I bych řekla, že v monokulturách pšenice a kukuřice, kde se 2,4D používá plošně, ho přece jenom musí dávat omezené množství, pokud na tom poli má v následujícím roce vyrůst cokoli... celý příspěvek > |  | Jak zlikvidovat břízu bělokorou?, 13.4.2017 Nějak tady nezazněla jedna velmi podstatná otázka: je ta bříza vaše? Pokud ano, proč ji prostě nepokácet?
Pokud je to součást městské zeleně, třeba by se dalo odstranění domluvit s příslušným úřadem.
Pokud je to bříza vašeho souseda,... celý příspěvek > |  | Limské fazole, 11.4.2017 Ze supermarketového pytlíku pěstuju akorát bob (fava beans), takže zkušenost nemám. Ale krátké googlení napovídá, že lima jsou extrémně teplomilné fazole. |  | Pěstování hrachu na pletivu, 2.4.2017 Mám zkušenosti s hráškem na kari síti. Pozitivní. |  |
|  | Chřest, 1.4.2017 Nakoupila jsem na spargel.net a zatím mohu velmi doporučit. Jednoduchá objednávka s platbou Paypalem, vstřícné ceny, doručení na přelomu března/dubna. Kořeny přišly čerstvé, nevyschlé. Teď je budu hypnotizovat, kdy vyrostou :-) |  | Pěstování malin (ostružin) v nádobách, 29.3.2017 O pěstování malin v nádobách nic nevím, ale výhoda proti volné půdě, co mě teď napadá, je neodnožování - nerozlezou se po celé zahradě. |  | Kompost z hnojeného a ošetřovaného trávníku, 28.3.2017 Záleží, kolik Agent Orange jste si do trávníku nasypal. Já dostala od souseda do kompostu trávu, která zabije nebo aspoň zdeformuje k nepoužitelnosti všechno včetně dýní, cuket a kopretin. Nepřála bych vám vidět ty pokroucené zrůdy, co z toho rostou.... celý příspěvek > |  | Jak vypěstovat krásné sazenice rajčat, 27.3.2017 A k čemu že to má sloužit? |  | Jak pěstovat svíčkovec (gauru), 26.3.2017 Mojje větší gaura teď obráží několika minilístečky zespoda, ta druhá zatím nic. Počkala bych. |  |
 |
|
|
|