|
Příspěvky uživatele - 23.10
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Co je to za bylinku?, 29.4.2017  Dobrý den, dostala jsem bylinku, kterou potřebuji určit. Děkuji |  | Ledový salát, 12.10.2016 Ledový salát mi na záhoně poslední týdny začal červenat. Co to způsobuje? Ochlazení, déšť? Nebo je to nějaká plíseň? Je zdravotně nezávadné jíst trochu načervenalé listy?
|  |
|  | Ředkvičky, 29.9.2016 Dobrý den,
je možné ještě nyní vysázet na záhon ředkvičky? A jakou odrůdu? Je vhodná např. Ria nebo Faraon či Stela? Děkuji. |  | Čím vyhubit kostřavu?, 25.5.2016 Mohou přípravky jako Pantera QT, Fusilade Forte a Agil Forte při postřiku zasáhnout i vysazené lesní sazenice smrku a neublíží jim? Mohou se tyto přípravky použít i na likvidaci či retardaci plevelných trav ve školce malých sazenic... celý příspěvek > |  | Čím vyhubit kostřavu?, 25.5.2016 Prosím, kdo mi poradí. Kolik postřiku potřebuji na ošetření plochy 2 000 m2 vysazených stromků smrku proti třtině křovištní. Kolik se naředí litrů postřiku z jednoho litru např. Pantery QT.
Moc děkuji. Karel |  | Jak loupat ořechy, 19.1.2016 Tento pán šíří rozumy ale neumí je vysvětlit-loupá ořechy ve stojanu na vrtačku s vrtačkou/zastavenou/! |  |
 |
|
|
|