 |
Příspěvky uživatele - 26.74
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Paděleky, 26.2.2014 Asi bude rozdíl mezi dřevorubcem, který používá pilu, potažmo kanistr deně a člověkem, který dělá dřevo jen na topení pro vlastní potřebu.Opravdu si myslím a jsem o tom i hluboce přesvědčen, že kanistr speciálně vyrobený s vysačkou at už HQ, St a... celý příspěvek > |  | Paděleky, 25.2.2014 Škoda peněz, pila se snad dá nalít bez přelití i z normálního kanistru a olej z láhve taky.Proč za to vyhazovat peníze?To si raději za ty peníze koupím benzín do pily. |  |
|  | Dolmar nebo Hitachi, 31.12.2013 Nedávno jsem konzultoval kvalitu dnes prodávanýc pil z několika prodejci a závěr jsem si utvořil tento.Vlastním H-55 a H-365,a když bych chtěl dnes novou pilu koupím Dolmar..-) |  | Startování H55, 31.12.2013 Tak to má vypadat. |  | Startování H55, 29.12.2013 Zdravím, otázka je co znamená "dost ztuha"?Já mám H-55 od roku1991,bez dekompresního ventilu, který je stejně k ničemu a žádné problémy se startováním nemám. |  | Uzení v komíně, 10.11.2012 Zdravím, udí někdo z Vás v komíně, mam nepoužívaný komín, dole rozšířen, tatka tam udíval maso ze zabijaček, ale já nevím jak na to, jde mi o uzení ryb... kapr, amur a pod.Podstat uzení je nad plamenem nebo vlastně kouřem, dík za rady... |  | Uzení ryb, 10.11.2012 Zkoušel někdo udit ryby v komíně?Mam v domě nepoužívaný komín, ve kterém tata udil maso ze zabíjaček.Je dole rozšířen a topí se pod masem. |  |
 |
|
|
|