|
Příspěvky uživatele - 26.74
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Problémy po delším odstavení stroje se spalovacím motorem, 17.4.2017 Zdravim, mám kamaráda, který je prodejce zahradni a lesní techniky, sám je strojar a dělal i v lese s pilou, takže oproti většině prodejců docela odborník a hlavně solidní člověk, osobně mi doporučil do pil, sekacek dávat verva 100 a nic jiného kde... celý příspěvek > |  | Dolmar PS7910, 14.2.2017 Jo dolmar to je značka, proto se jich prodá víc než hq a stihl :-) |  |
|  | Jakou kvalitní benzínovou pilu za cca 10 tis.?, 30.12.2016  Kolik je let, píle v levo a píle v právo, kolik mají narezano?Kdyz to poznáte jte opravdu machr :-) |  | Jaká je pila Hecht 956, 21.12.2016 Kde ji servisuji? |  | Osvetlenie variny, 23.11.2016 Ona Vari je motorová pila? |  | Zapalovací svíčka, 17.11.2016 Ty svíčky jsou obě stejně, pak třeba ngk bpmr7a ta je taky stejná. |  | Zapalovací svíčka, 16.11.2016 Používám na 3 pilach HQ svíčky NGK, Oregon, Champion a žádný problém nepozoruji :-)Otazka je pak jestli je to svíčkou. |  | Oleo Mac 952, 13.11.2016 Přesnĕ,vždyť plastové jsou i části palnych zbraní, viz.Glok. |  | Oleo Mac 952, 31.10.2016 Ano je to legrace, sám mám 3 pili hq a jsem s nima naprosto spokojen.:-) |  | Pila táhne do strany, 30.10.2016 Lištu pilnikem nesrovnate ani náhodou.Jedine bruskou.:-) |  |
|  | Jaká je pila Hecht 956, 19.10.2016 Německa pila je německa pila proto má největší prodejnost.:-)Ja byc hteda německou pilu nechtěl :-):-):-) |  | Problémy po delším odstavení stroje se spalovacím motorem, 14.10.2016 Ja vím :-)a ještě kupují benzin verva 100,kde nejsou biosracky, olej husqvarna ls + a vše o.k.:-) |  | Problémy po delším odstavení stroje se spalovacím motorem, 14.10.2016 Na míchání menšího mnozstvi paliva se dá koupit michaci nádoba má rysku kam se nalije benzin cca 1 litr a pak rysky na doliti požadovaného množství oleje.Pouzivam a je to skvělá věc.:-) |  | Hobby pila Stihl nebo Dolmar, 13.10.2016 Když chcete hoby pilu, tak proč koukáte na hq 450?Nebo na dolmar 5105?Ohledne paliva myslím, ze každý normální člověk dokáže namichat čerstvě palivo v zadaném poměru pro danou pilu.Horsi je to s kvalitou zlodejskych benzinek.Jimak já koupil hoby pilu... celý příspěvek > |  | Jaká je pila Hecht 956, 11.10.2016 Mám 3 Husqvarny jednu hoby, jednu farm a jednu profi a ani na jednu si nestěžuji, jen měním listy, řetězy,retezky.Ale je pravda, ze hodně záleží na obsluze, nebýt cune a o pilu se starat.Je pravda, ze není moc pil jako h 55 nebo h 365 jsou to drzaci... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|