Příspěvky uživatele - 226.252

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Určení odrůdy jabloně, 8.10.2016
Děkuji za fotky k porovnání. Myslím, že vítězem bude ten Dukát. Tímhle chci také poděkovat všem kdo se do vlákna zapojili, třeba to někomu v budoucnu pomůže.
Určení odrůdy jabloně, 6.10.2016
Tak je možné. že to ten Dukát bude. Ono se 100% jistotou to neurčí nikdo a zdá se, že na Dukát ukázalo nejvíce lidí. 
Určení odrůdy jabloně, 5.10.2016
Ještě doplňující informace. Strom vloni neplodil (nepočítám ty jednotky kusů jablek, které stejně spadly). Rok předtím byl údajně obsypaný výbornýma jablkama, chuťově připomínající ananas (říkali původní majitelé). Letos strom byl obsypaný. Většina... celý příspěvek >
Určení odrůdy jabloně, 5.10.2016
Jaká je šance, že to s alespoň 50% jistotou určíme? :) Možná je za měsíc nafotím znovu, až trochu více dozrají. No a uvidíme jak snáší skladování, to by taky mohlo pomoct ne? alespoň v případě, že to je ta zlatá parména zimní, u které jsem se dočetl,... celý příspěvek >
Určení odrůdy jabloně, 5.10.2016 Obsahuje fotku
Tak je mi jasné, že z fotek se to těžko poznává, a že to snad někdy ani nejde. Navíc se to těžko porovnává s různýma fotkama, co jsou na netu, kde jsou vyvěšené fotky pěkných, zralých jablek. Jinak pane Ing. Fidla ten Dukát se mi zatím líbí... celý příspěvek >
Určení odrůdy jabloně, 4.10.2016
Zítra můžu nahrát fotky dalších jablek jestli to pomůže. 
Určení odrůdy jabloně, 4.10.2016 Obsahuje fotku
Děkuji za reakce. Přikládám fotky stromu. Bohužel nemám u sebe aktualní fotku stromu, jen větve. Jedna je ze srpna minulého roku a druhá z letošního dubna. přesné stáří stromu nevíme, byl součástí zakoupené velice zanedbané zahrady, viz.... celý příspěvek >
Určení odrůdy jabloně, 4.10.2016
Mohl by to být Rubín? strom je asi tak 30 let starý, jestli to pomůže.
Určení odrůdy jabloně, 3.10.2016 Obsahuje fotku
Najde se tu někdo, kdo by mi pomohl s určením odrůdy jabloně, pokud to je z fotky možné? Jablko je dost šťavnaté, velice sladké. Pokud uplně zralé, tak některým připomíná chuť ananasu? Slupka je spíše silnější. Dužina lehce dožluta. Zatím pěkně... celý příspěvek >
Problémy s trávníkem, 14.6.2016
Takže pohnojit normálním hnojivem a přidat postřik chelátem Fe? Jak často s tím železem? Ono asi zůstává v půdě delší dobu jak takový dusík, který tráva spotřebuje rychle ne? I když né profi, tak pořád může slušně vypadat, nemusí zářit všemi... celý příspěvek >
Problémy s trávníkem, 14.6.2016
Děkuji za obsáhlou reakci Martine. Ošetřím podle vašich rad, snad to bude stačit.  Doporučili byste mi pohnojit hnojivem s vysokým obsahem železa, abych se zbavil těch světlých míst? Našel jsem ale jen jedno (9% Fe), které je prodávané jako... celý příspěvek >
Problémy s trávníkem, 13.6.2016 Obsahuje fotku
Zdravím, potřeboval bych poradit a identifikovat problémy s trávníkem. Byl zasetý letos v dubnu a jedná se o parkovou směs z Rožnovská travní semena. Cílem nebyl žádný reprezentativní trávník, ale jen zazelenit plochu cca 350m2. Na místě dřív... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika