|
Příspěvky uživatele - 136.28
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Vyvýšené záhony, 18.3.2016 Dobrý večer. Je všeobecně známo, že na horách více prší a je větší zima. Normálně nezalévám, ale loni to jinak nešlo. Mám vyzkoušeno, že i kořenové zelenině stačí 15 cm zeminy. Tato vrstva se rychleji prohřeje. Máme výrazně kratší vegetační... celý příspěvek > |  | Vyvýšené záhony, 17.3.2016 Ano. Zdeněk |  |
|  | Vyvýšené záhony, 17.3.2016  poslední |  | Vyvýšené záhony, 17.3.2016  další |  | Vyvýšené záhony, 17.3.2016  další fotka |  | Vyvýšené záhony, 17.3.2016  Dobrý večer. Mám zahradu v 800 m.n.m. a zemina nic moc. Do záhonků dávám králičí pletivo nyní již jenom geotextílii 400 g/m2. Potom do prostoru ohraničeném obrubníky dávám vše zelené viz fotky. Potom přidám as i 20% písku. V podstatě vytvářím kompost... celý příspěvek > |  | Šumava a pěstování GOJI, Rakytník, Moruše?, 1.3.2016 Dobrý večer. 800 metrů je sice dost, ale dá se pěstovat ledacos. Bydlím také v 800 m.n.m. a u sousedů roste rakytník a plodí - odrůdu neznám. Pěstuji rybízy, angrešty, kanadské borůvky, kamčatské borůvky, Mám ovocný sad ve kterém mám třešně, švestky... celý příspěvek > |  | Chlupaté jádra vlašských ořechů, 10.2.2016 Dobrý večer. Vlašské ořechy jsou také velice výhřevné palivo!!! Je škoda je vyhazovat. Zdeněk |  | Lze podsadit borůvku brusinkou?, 4.1.2016 Dobrý večer. Není nic jednoduššího než to vyzkoušet na jednom keříčku a výnosy porovnávat.Zdeněk |  | Divoke boruvky - pestovani, 3.1.2016 Dobrý večer. Pokud ve vašem okolí rostou divoké borůvky, potom jim vytvořte podobné podmínky a bude hotovo. Jenom bych podotkl, že borůvky se chovají jako dřevina a nezačnou vám plodit příští rok. Oni potřebuji vyzrálé dřevo na kterém se urodí... celý příspěvek > |  |
|  |
 |
|
|
|