|
Hrušně, 7.11.2022 Je to Kirgiskaja zimnaja, trdá bude až do května chutná už v tuto dobu. |
 |
Jak vám plodí už starší sloupové jabloně?, 21.4.2018 Neřekl bych jako modní výstřelek jistě máte skušenosti jen s první generaci ale kdyby jste skusil ruské a ukrajinské odrůdy ty jsou chutí někde jinde, Francouská odrůda je ve sklepě bez vadnutí a štavnatá v této době Red sprink je taky chuťovka, jsou... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Pink Lady, 20.4.2018 Mně na Valašsku ještě se poupata neotevřela Jiří FM kdy je sklizíte ze stromu? |
 |
Balerina - degustace, 5.4.2018 Mám v mallém sadu třcet dva odrůd a na hodnocení si netroufám. |
 |
Karviná ochutnávka jabľk, 3.12.2017 Ne ne pán Fiala nebyl jste pozván na poslední chvili. |
 |
Sloupovité jabloně, 12.10.2017 Když se zakousnete v tuto dobu do Moskevskoje ožeroje tak nepoznáte že jíte jablíčko ze sloupáče. |
 |
Topaz skoro kvitne, 21.4.2017 Není náhodou tento stromek Knip? Pak po zkrácení mu sněho vznikne koště a bude čekat tři roky na úrodu.
|
 |
Broskvoň O´Henry, 7.3.2017 Jak k ničemu? Je to podpůrný prostředek na něco zabirá a něco nelečí, například byla použita celá prevence na kaděřavost jak by nebyla postřikána a Monilia taky se tomu smála. Jestli to pužívam tak mám už odskoušené na co zabíra a na co ne. |
 |
Broskvoň O´Henry, 7.3.2017 Tento přípravek používám 5 let kousek o vás tak vím. |
 |
Broskvoň O´Henry, 6.3.2017 Softguard vám to nezachráni. |
 |
|
 |
Pomoc s určením odrůdy, 19.9.2016 Vitos ani Fantsie to není. |
 |
Pozdně letní jabloň - určení odrůdy, 1.9.2015 Já bych řekl podle foto že to bude odrůda Celeste skuste dát foto ze stromku. |
 |
Poraďte rez mladých hrušiek, 31.8.2015 Tož paní Lído budem pěstovat dřevo. |
 |
Sadba jabloní, 25.4.2015 Ctěl bych se zeptat diskutujících jestli už slyšeli o výpěscích Knip asi by mněli radit jinak. |
 |
Red chief, 24.12.2014 REIDCHEIF - Camspur
Toto je správná informace: Mutant Starkimson v roce 1967 USA
plodí na krátkých plodonoších hodí se i dovyšších ploh. Bez leštění je celo červený až fialový pokrytý 100%. Jenutná probírka. Dužina sladká. |
 |