|
Příspěvky uživatele - 221.42
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jmelí, 11.10.2018 Já ten strom chci zachránit, a ne ho stopit v kamnech. |  | Jmelí, 11.10.2018 Dobrý den, roky jsem chtěl vypěstovat na jeřábu jmelí, ted' když se mě to konečně povedlo začal strom usychat, nevíte co s tím? |  |
|  | Přesazení stromku, 11.10.2018  Takže myslíte, že ho mám oddělit u mateřského stromu, nebo hned za stromkem? |  | Přesazení stromku, 10.10.2018 Dobrý den, chci se zeptat, chtěl bych si presadit stromek který ale roste z kořene téhož stromu ale velkého. Je možné stromek nějak presadit? |  | Musí dýni hokkaido opylovat včela?, 8.10.2016 Musí dýni hokkaido opylovat včela? |  | Je dýně hokkaido samoplodná? Myslím bez opylení včely, 12.9.2016 Je dýně hokkaido samoplodná? Myslím bez opylení včely |  |
|
|
|