|
Příspěvky uživatele - 216.241
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Plíseň bramborová 2021 - stav fronty, 25.7.2021 Jsem na tom jako paní Lída. A je to PB. |  | Meruňka Harcot, 18.7.2021 A jak teď vypadají plody nepravé Farbaly, Petře? |  |
|  | Marhule na sever, 28.6.2021 Tsunami - opravdu výborná meruňková chuť. |  | Sklizeň 2017, 20.8.2017 Dík, provedl jsem kalibraci barev monitoru, už je to OK.
Mám je ještě spíš zrzavý, dal jsem je do krabice na dojití, zbytek nechám ještě na rostlinách. |  | Rajčata 2017, 20.8.2017 Ted už ne, počasí snad bude příznivé, otrhejte zasažené listy. Pokud to nepřeleze na stonky a vijany a plody tak se nic neděje. Konec sezony se blíží. Pak už otrhat dorostlé zelené a nechat dojít. |  | Poznej houbu - není v houbovníku, 20.8.2017 V současný době jsou jich plný smrčiny, jasná královská. |  | Rajčata 2017, 18.8.2017 Připomínají mi ruskou čokolátku ta byla nejsladší když u stopky trochu praskla, byla taky dost pozdní, ještě bych je nechal jestli u vás nebude pršet. |  | Rajčata podlouhlá, 15.8.2017 Koukal jsem na internet a ten Váš Opálka se mi zdá moc hubený, viděl jsem bachratější plody, nemáte ještě někdo Opálku? |  | Sklizeň 2017, 13.8.2017 Video - bez komentáře.
|  | Sklizeň 2017, 9.8.2017 Medovou slívku a De barao usuším, mandáta, tomatobery sníme a zbytek už bublá v hrnci. |  |
|  | Urychlení zrání rajčat, 6.8.2017 Na internetu jsem četl, vyříznout kousek stonku, propíchnout párátkem rajče-plod. Zrání zajišťuje etylén. |  | Rajčata podlouhlá, 12.7.2017 Nádhera. |  | Rajčata 2017, 25.6.2017 Včera jsem dal ALGINURE, acrobat nechám jako zbraň posledního soudu. |  | Uzený kapr, 29.5.2017 Uzený kapr je pamlsek, nejdůležitější je podle mě se zbavit vody, tzn. nenamáčet, ale naopak jen nasolit, dosti a pak opláchnout. během naložení i třeba slít vodu, kterou pustí. Stačí 24 hod. pak pověsit do udírny a pomalu sušit do 60°, aby voda... celý příspěvek > |  | Usychá vrchní část papriky, 24.5.2017 Koukněte jestli nemáte ze spodu listů svilušky. Nedávno jsem dvě papriky stříkal Vermitec, papriky to normálně přežijí a obrazí. |  |
 |
|
|
|