|
Příspěvky uživatele - 247.2
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Neujímá se očko, 31.5.2017  Dobrý den.
Mohl by mi některý ze zkušenějších "kolegů" objasnit následující věc u roubování (ale i zakořeňování)?
Letos jsem očkoval forkertem převislou moruši a některá očka se začala zelenat a dál už nic, zastavila se ve vývoji, viz. obr. v... celý příspěvek > |  | Moruše stromková vs pendula, 7.9.2016 Ahoj. Je to tak, že stromková moruše je na plody a převislá víceméně na okrasu? Zahradu mám malou, tak jsem plánoval pendulu, ale rád bych si i zobnul a tak nevím, jestli třeba nezkusit obyčejnou stromkovou a řezem ji nedržet v rozumné velikosti.... celý příspěvek > |  |
|  | Moruše, 7.9.2016 Lze řezem udržet normální stromkovou moruši (ne Pendula) v rozměrech rozumných pro menší zahrádku (prům. cca. 3m, výška cca. 3m)? Jak ji řezat? Na jak starém dřevě plodí? Jaké má nároky na prostor? |  | Sněhová fréza, 17.11.2014  Dobrý den, prosím o radu s výběrem sněhové frézy. Existuje i nějaká více multifunkční, nebo zahradní traktor s nástavcem, který dobře shrnuje? Máte někdo nějakou vyzkoušenou za rozumné peníze? Zatím mám doporučenou HECHT 9410 (viz obrázek), ale je to... celý příspěvek > |  | Žloutnutí listů, 8.6.2013 Mockrát všem děkuji za rady a odpovědi. Proti pidikřískovi jsem uz stříkala a zatím jsem našla jenom jednoho živého a spoustu mrtvolek. Na rez se chystám, tak uvidíme. Ještě jednou děkuji, Zuzana |  | Žloutnutí listů, 3.6.2013 Ještě se zeptám, když mám toho pidikříska i rez na jedné rostlině, jak mám stříkat?? neuškodí té růži, když na ní budu dávat dva různé druhy postřiků?? |  | Žloutnutí listů, 1.6.2013  ještě přidávám fotku listu odspodu |  | Žloutnutí listů, 30.5.2013  Dobrý den, potřebovala bych poradit s růžičkami. Začaly mi žloutnout, jak je vidět na obrázku, a nemůžu nikde najít radu. Nejvíce patrné je to na nejstarší růži (asi 15 let), ale tyto žluté tečky se začly objevovat i na letos vysazených růžičkách.... celý příspěvek > |  | Co je to za rostlinu?, 7.6.2009 je to sansiviera cylindrica |  |
 |
|
|
|