Příspěvky uživatele - 196.17

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Čistecké lahůdkové, 3.10.2021 Obsahuje fotku
Jsem přímo unešen, pane SPCH. Jeden plod, který už trochu zežloul vykazuje tu specifickou "likérovou" příchuť. Nebo-li zajímavě pikantně kořenitou. A to i tady z té zimy na Vysočině. Hlavně jsem velice rád, že se roub pěkně prosadil růstem mezi... celý příspěvek >
Slivoň President, 3.10.2021
Začal bych po vybarvení plodů. Letos jsem stříkal jen jednou asi před třemi týdny. Příští rok budu postřik opakovat. Jestliže má Prolectus OL 1 den, ak není co řešit. U nejpozdějších švestek nebo broskví bych se nebál použít s předstihem TALENT (OL... celý příspěvek >
Slivoň President, 2.10.2021 Obsahuje fotku
Věc s moniliovou hnilobou je ukončena. Řešení se jmenuje Horizon. Popřípadě něco jiného. Nešmakuje Vám snad takové ovoce?  Zbytečné strachy. Nic není vidět ani cítit. Naopak, nejlépe je provést postřik dvakrát.  Škoda nechat shnít takové... celý příspěvek >
Určení jablka, 2.10.2021 Obsahuje fotku
Zdravím u věčného tématu s názvem URČENÍ JABlKA DLE FOTA. V bývalé sudetské zemi (Sudetenland) jsem již před mnoha lety určil s pomocí soukromého školkaře od Čáslavi starou sudetoněmeckou jabloň jako BOIKOVO (Boiken). Je zde však ještě jedna, která... celý příspěvek >
Tardibelle, 2.10.2021 Obsahuje fotku
Nedali by jste si čerstvě utženou broskvoň ještě teď v řijnu?
Presenta, 2.10.2021 Obsahuje fotku
Velmi dobrá pravá švestka - to je PRESENTA. 
Švestka Jojo, 2.10.2021 Obsahuje fotku
No tedy musím přehodnotit svůj postoj k JOJU. Nevím, čím je tento rok výjimečný, ale pravděpodobně jen švestky Joja, které díky postřiku předčasně neshnily, dobře vyzrály. Mám Jojo už řadu let, ale většinou jsem byl s kvalitou plodů nespokojen díky... celý příspěvek >
Charneuská (Fondante de Charneu), 25.9.2021 Obsahuje fotku
Ty moje plody tvarově moc neodpovídají. Chuť je velmi sladká, pro někoho snad až fádní. Ovšem takový Dicolor se může leckdy zdát mnohem fádnější, takže já si nestěžuji. 
Plíseň bramborová 2021 - stav fronty, 25.9.2021
Copak plíseň, ta se dá udžet na uzdě pomocí fungicidů, ale hlavní nápor zrajících rajčat už dávno pominul. Týden bylo zataženo a nic pořádně nezraje. Holt konec sezóny se blíží.
Mc intosh, 9.9.2021 Obsahuje fotku
Škoda, že tyhle plody nejsou taky Mac Intosh.
Slivoň neznámá?, 9.9.2021 Obsahuje fotku
Vedle těch červených blum stojí skvostná Domácí švestka se zcela vybarvenými plody. Je možné, aby Malvazinka dozrávala takhle pozdě? Možná, že ano, nevím. Malvazinka je pro mě také jedna velká neznámá. Jedl jsem většinou jen mnohem drobnější plody s... celý příspěvek >
Valjevka, 9.9.2021 Obsahuje fotku
Nestříkal jsem letos ani jednou proti obalečům a dopadlo to nepěkně. Už to opakovat nebudu.. 
Bystrická slivka, 9.9.2021 Obsahuje fotku
Bystrická muškátová je asi to nejchutnější, k čemu se můžete ve švestkách dostat. I když pro někoho by ta chuť mohla být až příliš "naparfémovaná". Používám termím doktora Vysloužila o odrůdě jabloně Mac Intosh (příliš naparfémovaná chuť). 
J. H. Hale, 9.9.2021
Už ani na to Bulharsko není spoleh. Podstrčili zřejmě panu Mimmovi to, co se jim právě hodilo.  Byl bych rád, kdyby jsem na tom stromku příští rok objevil alespoň ty miskovité květy. 
Cresthaven dozrává, 9.9.2021 Obsahuje fotku
Tak už se na nás nezlobte, pane Waltře, na tu naši chemickou válku, co vedeme s Kukym a dalšími. Cresthaven jsem nestříkal, jen O´Henry a Tardibelle. Horizon s Teldorem ani nesmrděly, pravděpodobně proto, že byly prošlé. Kdybych bydlel někde v Kibucu... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika