|
Co to je za plevel?, 21.8.2015  Ano, je to ostřice a takhle vypadá, když se nechá vyrůst (vlevo od kosatců) :-) |
 |
Co to je za plevel?, 21.8.2015 Vypichovani pomůže jen dočasně, tahle dareba se rozšiřuje podzemními oddenky. |
 |
|
 |
Prosím o identifikaci rostliny, 20.8.2015 Kořenovým výmladků říkám "vlky" :-) Děkuji i vám za reakci. |
 |
Prosím o identifikaci rostliny, 20.8.2015 Ha, to mně nedošlo - mohl by to být buďto semenáček z pecky nebo "vlk". Těsně vedle ještě totiž nedávno rostla třešeň. Díky. |
 |
Rozsazování kosatců, 20.8.2015  Prosím o radu, zda mám takto nahloučené kosatce již rozsazovat. Děkuji. |
 |
Prosím o identifikaci rostliny, 20.8.2015  Hlásím abnormální zaskruchovanost naší zahrady, našla jsem asi 5 dalších rostlinek :-)
Mohla bych poprosit ještě o určení kytky na obrázku? Není to zavinutka - monarda? Je mně divné, že nekvete. |
 |
Jak upravit kompost plný plevele, 19.8.2015 Formaldehyd je karcinogen, což ta starší literatura asi neví. |
 |
Třešeň po odplození shazuje listí, květní pupeny zasychají - foto, 5.8.2015 Zalévate vineckem červeným nebo bílým? |
 |
Jahody - co po sklizni, 3.8.2015 Ostříhat jen žluté listy, ostříhat výhony. Dokonce jsem četla, že se po sklizni mají jahody hnojit. |
 |
Dotaz pro majitele zastřešených bazénů, 31.7.2015 Tak už jsem na něco přišla - omotala jsem kolem drzadel upinaky, které se používají k přichycení zavazadel na střešní nosiče u auta. Neklouzou a vypadá to lip než obinadlo nebo ten zahradní drát. |
 |
|
 |
Jak a čím čerpat vodu z potoka?, 23.7.2015 Našla jsem vodárnu s deklarovaným příkonem 600 W, to by na zalévání zahrady mohlo stačit. Pořídit vodárnu je výborný nápad. |
 |
Bariera proti slimakum ze sousedni neudrzovane zahrady, 23.7.2015 Písek jsem zkoušela, plži po něm vesele lezli. Pivní pasti jsou lepší. |
 |
Kdo pozná vodní rostlinu?, 23.7.2015 No tohle, vy dva nikdy nezklamete, klobouk dolů, a díky. |
 |
Kdo pozná vodní rostlinu?, 23.7.2015  Připojuji se s dotazem na jména dalších vodních/bahenních rostlinek, předem díky za odpověď. |
 |
Jak a čím čerpat vodu z potoka?, 23.7.2015 Omluva - příspěvek patri jinam. |
 |