|
Příspěvky uživatele - 248.8
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Co se mi stalo se slivoní?, 11.8.2016 Neměli jste tam kroupy? Lída |  | Podpora plodnosti, 11.8.2016 Nikde bych nic neškrtila, také by vám zaškrcená část mohla uschnout. Spíš bych přihnojila fosforem a sklonila větve do nižší polohy. Jestli to je starší strom, tak i prosvětlila korunu. ... celý příspěvek > |  |
|  | Žluté skvrny na rajčatech, 11.8.2016 Může to být velkým kolísáním teplot mezi dnem a nocí, vysokými nebo nízkými teplotami, případně nedostatek draslíku. Některé odrůdy jsou více náchylné. Lída |  | Co je to za rostlinku?, 10.8.2016 Dostatek světla, ale ne přímé ostré slunce (pálí listy), zalévat spíše méně, než více. Lída |  | Rebarbora - choroba, 10.8.2016 U toho rybízu to je antraknóza, opravdu stačí postříkat (myslím Dithane). Rebarbora to od rybízu určitě nechytla, spíš zapůsobil rundup, některé rostliny jsou na něj hodně citlivé. V části zahrady, co se sklízí věci k jídlu, bych ho vůbec nepoužívala... celý příspěvek > |  | Co se mi stalo se slivoní?, 9.8.2016 Řekla bych, že je to normální, jak postupně začínají zrát. Pokud nemají fleky jako zralé... Lída |  | Chci sehnat tento stromek a nevím co to je, 9.8.2016 Chodím denně kolem císaře na zahrádku, v květu nádhera, olistění tmavě červené hlavně v horní části stromku, plody pozdní a malé, k jídlu rozhodně nelákají (chuťově nevím, o tom jsem s majitelem nemluvila). Růst stromu jako na tazatelově fotce, zatím... celý příspěvek > |  | Clematis uvadá, co teď?, 9.8.2016 Nevím, jak ho máte vysoký. Asi bych ho aspoň tak o třetinu sestřihla a pokud to lze, tak namočila tak na hodinudo kbelíku s vodou. Škoda, že jste k němu nedali do květináče otočenou láhev s vodou nebo aspoň knot, kterým by si mohl táhnout vodu třeba... celý příspěvek > |  | Co je to za keř, 9.8.2016 Další možnost je, že původní majitel chtěl mít nízký pestrý plot, že mu z buxusu připadal moc smutný. Podle fotky tavolníku bych řekla, že je to buď uváděný Golden Flame (výška cca 50cm, malinko tmavší květy) nebo Golden Princess (výška cca 30cm,... celý příspěvek > |  | Květy jahod - černé středy, 8.8.2016 Co nejdříve po sklizni, tak do poloviny července. Je to výhodnější i pro případný doporučovaný postřik Kuprikolem. A dobře se člověk dostává i ke šlahounům, pokud potřebuje odnože. ... celý příspěvek > |  |
|  | Parazitická popínavka na paprikách, 8.8.2016 Je to pěkná potvora, já si ji dva roky po sobě koupila se sadbou majoránky.(od různých prodejců). Prý se ráda vysemeňuje, tak jsem to hlídala a odmotávala, aby neudělala semínka, měla jsem z toho obavy. Teď už si sadbu raději dělám... celý příspěvek > |  | Jahody - sláma nebo textilie?, 8.8.2016 Sláma se dává pod trsy plodů přímo na zeminu. Lída |  | Chci sehnat tento stromek a nevím co to je, 7.8.2016  Prunus c. Nigra má ale delší stopky u květů, než jsou na fotce tazatele, tam jsou přisedlé jako u broskví - porovnejte si to : Lída |  | Chci sehnat tento stromek a nevím co to je, 7.8.2016 Červenolistý myrobalán je u nás v parku, má menší květy na delších stopkách (aspoň ten u nás), všechny listy vínové, po odkvětu vypadá smutně. Červeného císaře jsem viděla asi ze 4m, květy má takovéhle i ta koruna stromu je víc červená nahoře, než... celý příspěvek > |  | Chci sehnat tento stromek a nevím co to je, 6.8.2016  Červenolistá sakura - prodává ji Havlis. Lída |  |
 |
|
|
|