|
Příspěvky uživatele - 96.35
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Spirála na rajčata a okurky, 15.6.2017 Nemáte někdo zkušenosti se spirálami na papriky, popř. foto? Mám dva krátké řádečky (2x10 ks) paprik. Na konci řádku zatluču kolíky a natáhnu provázky sem a tam, mezi nimi jsou papriky, ale není to nic moc. Dík. |  | Papriky nerostou a jsou žluté, 28.5.2017 Nebyla sadba přelitá? Koukněte na kořeny, v jakém jsou stavu. Jestli nejsou hyn. |  |
|  | Zapomenutý kvas ze švestek, 28.5.2017 Děkuji pane Honzo, přes léto můžeme bohužel zajistit tak kolem 20 st. míň to nejde. Může být? Marcela |  | Zapomenutý kvas ze švestek, 28.5.2017 Dobrý den,
tak jsme naložili asi 60 kg švestek. Nějak jsme pozapomněli odvézt ho včas do palírny a ta zatím ukončila provoz. Na podzim byl kvas vykvašený, byl uskladnění v chladnu bez přístupu vzduchu. Na povrchu není žádný kříst ani „koláč“... celý příspěvek > |  | Kopr, 14.5.2017 Dá se kopr vysít na pozemek čerstvě pohnojený hnojem? |  | Kanadské borůvky - pěstování, 11.5.2017 Koukněte na kořeny, Buď vody málo a uschla, nebo přemokřeno (malý kořenový bal) a kořeny odešly. Nejspíš to má holka za sebou. |  | Co mi užírá papriky?, 16.4.2017 Chabé kořeny a moc vody, možná. Taky se mi to stalo.
|  | Cibule - sadba?, 5.3.2017 U těch pár pórků, co každoročně sázíme, zakracujeme při výsadbě kořínky a nať asi o polovinu co pamatuji. Podle mně se sníží u listů výparná plocha, rostlinky se lépe „chytnou“ a kořeny jsou mohutnější. Sázím do rigolů asi 10cm hlubokých, postupným... celý příspěvek > |  | Cibule - sadba?, 18.2.2017 Poroste cibule z předpěstované sadby, tak jako pórek? Tj. vyseju, pak zkrátím kořínky a nať a vysadím. |  | Asimina Triloba, 12.10.2016 To Vám teda závidím (ale přeju!), že máte tak velké plody. Loni v tom suchu jsem měla pár kousků velkých, či spíš malých, jako blůmy. Letos trochu vody spadlo, taky žádná sláva, ale dost jsem zalévala a pořád to jsou takový chcípáčci. A to mají mít... celý příspěvek > |  |
|  | Asimina Triloba, 11.10.2016  Tak jsem sklidila asi půlku úrody, lehounce naměklé, délka cca 10 cm, váha kolem 14 dkg. Zbytek je ještě tvrdý jako broky. Polovině rodiny chutnají, polovině ne. |  | Pěstování kukuřice cukrové, 23.8.2016 Dík za info. |  | Pěstování kukuřice cukrové, 21.8.2016 No, to teda moc ne. Pěstování je nejspíš jen pro radost, než pro větší užitek. Sklízejí se v tzv.mléčné zralosti? Dlouhé podle fota jsou asi kolem 20cm? |  | Pěstování kukuřice cukrové, 21.8.2016 Kolik kukuřic se sklidí z jedné rostliny? |  | Asimina Triloba, 17.8.2016  Taky snad budu mít nějakou slušnější úrodu. Letos žádný štěteček, ale kousínky masa a vypadá, že to pomohlo. Plodů je kolem pětadvaceti, po jednom až čtyřech v trsu. Dokonce i pětiletý semenáč, který mořím v květináči má čtveřici plodů. Loni těch pár... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|