Příspěvky uživatele - 254.8

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčata hydroponicky a aeroponicky, 12.8.2016 Obsahuje fotku
Omlouvám se za odkaz... konečně jsem se registroval, takže už budu moci chyby opravit. Ten šílený odkaz ukazuje na obrázek rajčete po asi 3 týdnech od přesazení a dávkování. Kořeny jsou v aeroponii základ stejně jako dávkování, teplota roztoku atd. V... celý příspěvek >
Používám 3 složkové hnojivo s názvem JUNGLE Indabox od Českého výrobce... Na rajčata dávám 1/3 koncentraci pro aeroponické pěstování ale mohl bych koncentraci zvýšit neboť za 10dnů se dostávám na původní hodnoty před dávkováním... tedy všechno... celý příspěvek >
Pěstuji 1 rokem rajčata formou vysokotlaké aeroponie (TAG, True či HPA). Vše mám plně automatizováno, ovládání přes dotykový panel a stejně tak i přes mobil. Myslel jsem na vše, takže.nechybí ani UPSka či odesílání SMS alarmových zpráv. Hlídám i... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika